Hjem NyhetssakerNå er Trondheim gjenåpnet

Nå er Trondheim gjenåpnet

Lørdag 25. september ble alle koronarestriksjoner i Trondheim fjernet. Regjeringen besluttet fredag å gjenåpne samfunnet fra og med lørdag klokka 16.00, og Trondheim gjorde det samme.

Sist oppdatert: 27.09.2021

Foto av folk i Ringvebukta
lørdag 25. september klokka 16.00 fjernes alle koronarestriksjoner i Trondheim. Vi går tilbake til en normal hverdag igjen.

Glad for gjenåpning

- Jeg er glad for at vi nå har kommet så langt i pandemihåndteringen at det er trygt å gjenåpne samfunnet igjen. Jeg er spesielt glad på vegne av idretten og kulturlivet som i det siste har hatt de strengeste restriksjonene. Vi har kommet langt med vaksineprogrammet i Trondheim og har nå endelig kommet til en situasjon der Trondheim og Norge kan gå inn i en normal hverdag, sier ordfører Rita Ottervik.

Test ved symptomer

Selv om samfunnet nå går over til en normal situasjon vil noen bli smittet. Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, bør du fremdeles teste deg. Dersom du tester positivt for korona, må du isolere deg for ikke å smitte andre.

Generelle smittetiltak

Det er samtidig grunn til å minne om de grunnleggende smittevernsreglene som vi alle kjenner. Ved enkle grep kan du bidra til å forhindre smitte:

  • Vær nøye med håndhygiene - sprit og/eller vask hendene
  • Hold deg hjemme dersom du er syk

Mer informasjon

Du finner mer informasjon om pandemien, vaksine og testing på våre korona-sider

Regjeringen åpner opp for en normal hverdag

På en pressekonferanse fredag 24. september orienterte regjeringen om at Norge nå går over til en normal hverdag med økt beredskap. Dette skjer fra klokken 16.00 lørdag 25. september.

Her kan du lese mer om den nye situasjonen landet går inn i fra og med lørdag 25. september

Vi kjæm tebake

Husker du denne? Nå er det klart: Vi kjæm tebake

Korona

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI006