Hjem NyhetssakerEr du mellom 16 og 18 år? Søk sommerjobb i kommunen

Er du mellom 16 og 18 år? Søk sommerjobb i kommunen

Er du mellom 16 og 18 år og bosatt i Trondheim kommune? Nå kan du søke sommerjobb og gjøre fire ukers innsats ved et helse- og velferdssenter i kommunen.

Sist oppdatert: 11.10.2021

ungdommer i forskjellige arbeids- og fritidssituasjoner - Ung i jobb er et tilbud for unge i alderen 16-18 år.
Ung i jobb er et tilbud for ungdom i alderen 16-18 år.

Trondheim kommune lyser ut 52 stillinger i forbindelse med Ung i Jobb 2021. Dette er et tilbud for deg mellom 16 og 18 år, bosatt i Trondheim kommune. Søknadsfrist 21. mars.

Sommerjobb via Ung i jobb er en 100% stilling i perioden 12. juli til og med 8. august, ved helse- og velferdssenter/helsehus i kommunen. Man kan ikke ta ut egen ferie i denne perioden.

Noen av arbeidsoppgavene er: være med beboerne ut på tur, sitte ned og prate, lese en bok, se en film sammen, spille kort, høre på musikk, danse, steke vafler og annet som kan gi beboerne økt livskvalitet.

Stillingsutlysningen ligger ute fra 1. mars til og med søknadsfrist 21. mars.

Søkere som tidligere har hatt et engasjement i Ung i jobb kan ikke søke.

Les mer om Ung i jobb

Helse og velferd