Nå starter forhåndsstemmingen i Trondheim

Fra og med torsdag 10. august kan du forhåndsstemme til årets valg. Dette foregår helt fram til 8. september.

Sist oppdatert: 08.08.2023

Mulighetene for å forhåndsstemme i Trondheim har aldri vært større enn foran årets valg. På hele 26 forskjellige steder kan du avgi stemme før selve valgdagen.

På våre nettsider finner du informasjon om de ulike valglokalene hvor du kan forhåndsstemme i Trondheim. Vær oppmerksom på at ikke alle lokaler er åpne fra 10. august.

Det er viktig at du har med deg legitimasjon når du skal stemme. Legitimasjon må inneholde navn, fødselsdato og bilde. Godkjent legitimasjon er blant annet pass, nasjonalt ID-kort, førerkort (også digitalt) og bankkort med bilde. Det er fint om du har med valgkortet når du stemmer, men det er ikke noe krav.

Dersom du er folkeregistrert i en annen kommune enn Trondheim, får du utdelt en avkryssingsstemmeseddel som kun er påført de registrerte politiske partienes navn, uten kandidatnavn. Du må da krysse av for, eller skrive på, hvilket parti/gruppe du vil stemme på. Dersom du vil gjøre endringer på stemmeseddelen må du skaffe deg en stemmeseddel fra din kommune og bruke den når du stemmer. Stemmen din blir deretter sendt til hjemkommunen din for opptelling.

Godt valg!

Gå til toppen

arrow_upward
pd0mdwk0004W9