Hjem Nyhetssaker- Ut på tur, men ikke samtidig

- Ut på tur, men ikke samtidig

Lider du av brakkesjuka under korona-krisa? Trondheim kommune ønsker at alle får frisk luft under den merkelige unntakstilstanden vi er i. - Men prøv å fordel utflukten så mye som mulig, ber kultur, nærings - og idrettsdirektør Ola By Rise.

Sist oppdatert: 06.01.2021

Illustrasjonsbilde fra Elgsethytta
- Det er både flott og fullt forståelig at folk søker til utfartsområdene og skiløypene våre i det flotte helgeværet vi har fått. Men vi har en aldri så liten oppfordring om at alle må prøve å strekke seg litt i forhold til det tidspunktet de velger å gå ut på, sier Rise.
 
Trondheim kommune fikk lørdag formiddag rapporter om mange bilister som lette etter parkeringsplasser ved forskjellige utfartssteder i byen. Dermed kan det oppstå store ansamlinger av folk, noe som ikke er helt gunstig.
 
- Dette er ingen pekefinger, men en liten bønn om at så mange som mulig prøver å finne litt utradisjonelle tidspunkt å foreta lørdags- og søndagsturen på. Og kanskje la barnefamiliene få bruke den mest tradisjonelle tiden å nyte marka. Vi må alle være litt mer fleksible enn vanlig akkurat nå, fastslår Rise

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI006