Hjem NyhetssakerBegrenser besøk til kommunale helseinstitusjoner

Begrenser besøk til kommunale helseinstitusjoner

Faren for at koronasmitte kan spres til helseinstitusjonene, gjør at Trondheim kommune fra fredag begrenser tilgangen.

Sist oppdatert: 16.03.2021

Trondheim kommune besluttet fredag at utelukkende nærmeste familie får komme på besøk på kommunale helseinstitusjoner. Dette gjøres for å begrense muligheten for koronasmitte til helseinstitusjonene.

Med helseinstitusjoner menes de 25 helse- og velferdssentrene (sykehjem) og tre helsehusene i Trondheim.

Restriksjonene for besøk gjelder ikke kommunens driftspersonell og eksterne kritiske leverandører med oppdrag på institusjonene. For disse gjelder vanlige råd om at de må være friske.