Hjem NyhetssakerHar du helsefaglig bakgrunn og vil hjelpe til?

Har du helsefaglig bakgrunn og vil hjelpe til?

Trondheim kommune har mottatt en rekke henvendelser fra mennesker som vil hjelpe til i en krevende situasjon. Det setter vi stor pris på.

Sist oppdatert: 06.01.2021

Illustrasjonsbilde fra helsesenter
HELSEHJELP: Trondheim kommune ønsker oversikt over folk med helsefaglig bakgrunn, som kan bidra dersom krisen blir stor og langvarig.

Vi vet ikke hvor lenge dette vil vare, eller hvor omfattende korona-epidemien kan bli, men vi vet at vi nå er nødt til å ruste oss for å avlaste de som i dag jobber i helsevesenet dersom denne krisen blir langvarig. 

Derfor vil vi i Trondheim kommune skaffe en oversikt over folk som har helsefaglig bakgrunn, og som i de kommende uker og måneder kan tenke seg å være med  å bidra på ulike måter. Dersom situasjonen tilsier det, må søker regne med å bli omdisponert til arbeid i spesialisthelsetjenesten også. 

Vi ønsker kontakt med deg som ikke allerede jobber i helsevesenet, eller i Trondheim kommune, men som har helsefaglig bakgrunn til å steppe inn dersom det skulle bli behov for det. Vi gjør oppmerksom på at pensjonert helsepersonell kan melde seg og arbeide - uten at pensjonen reduseres. Studenter innenfor helsefag kan også melde seg. 

I første omgang er vi svært takknemlige om dere melder dere. Når og om behovene oppstår, vil vi kontakte dere for å forsøke å sette dere inn i arbeid på ulikt vis. 

Gå til annonsen for mer info og registrer deg nå. 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI004