Hjem NyhetssakerPå besøk i kommunen? Da må du registrere deg

På besøk i kommunen? Da må du registrere deg

Skal du delta på et møte, besøke noen på et helse- og velferdssenter eller har et ærend på et kommunalt kontor? Da må du registrere deg på SafeSpot. Tiltaket skal gjøre en eventuell smittesporing enklere, mer presis og raskere.

Sist oppdatert: 13.08.2021

SafeSpot-plakat

Det er nå hengt opp plakater som gjør det enkelt å registrere seg ved hjelp av mobiltelefonen når du skal besøke rådhuset, andre kommunale kontor og helse- og velferdssenter. Etter hvert vil SafeSpot innføres på flere enheter i kommunen. På steder der SafeSpot er innført vil det henge plakater ved inngangspartiene.

Det er to måter å gjøre dette på:

1. Bruk QR-koden på plakaten. Slå på kameraet på mobilen og hold den foran plakaten. Telefonen leser QR-koden og sender deg til et skjema der du registrerer telefonnummer og navn.

2. Registrer deg via linken registrer.safespot.no. Da får du opp en nettside hvor du kan skrive inn koden som står på plakaten.

SafeSpot sikrer personvernet i henhold til gjeldende lover og regler. Dine data vil utelukkende bli brukt til denne registreringen og lagres i 14 dager før de slettes automatisk.

Du kan lese mer om Safespot på www.safespot.no.