Hjem NyhetssakerRedusert tilbud på fysioterapi

Redusert tilbud på fysioterapi

Faren for korona-spredning har ført til at de kommunale fysioterapitjenestene er pålagt å stoppe all behandling som ikke er kritisk nødvendig. Dette gjelder alle fysioterapitjenester, inkludert de fysikalske instituttene.

Sist oppdatert: 29.04.2021

Fysioterapitjenestene i Trondheim kommune må reduseres kraftig under korona-krisen.
De kommunale fysioterapitjenestene blir kraftig redusert under korona-krisen. (illustrasjonsfoto)

Pasienter og brukere som allerede er i et aktivt behandlingsforløp vil få råd og veiledning på telefon av den fysioterapeuten som er ansvarlig for oppfølgingen. Noen få prioriterte pasienter vil fortsatt motta behandling og oppfølging av ansatte fysioterapeuter. Det gjøres fortløpende vurderinger av hvem som har kritisk behov for fysioterapi.

Personer med nyoppståtte skader og funksjonsvansker som har behov for fysioterapi bes ta kontakt med fysioterapitjenesten i den bydelen de hører hjemme.

Aktuelle telefonnumre

Heimdal bydel og Klæbu: Telefon: 48 11 74 39

Lerkendal bydel: Telefon: 48 15 01 31

Midtbyen bydel: Telefon: 48 13 74 75

Østbyen bydel: Telefon: 91 67 24 24

De vil gi råd og veiledning og vurdere hvem som har kritisk behov for behandling.