Hjem NyhetssakerTrondheim kommune vil hjelpe deg med sinnemestring

Trondheim kommune vil hjelpe deg med sinnemestring

Synes du det er vanskelig å håndtere sinne og frustrasjon? Nå har Trondheim kommune opprettet en hjelpetelefon, hvor du kan få råd og veiledning.

Sist oppdatert: 06.04.2021

Bilde av Reidun Hobbesland og Arnfinn Gullbrekken
GIR RÅD: Reidun Hobbesland og Arnfinn Gullbrekken ved Enhet for psykisk helse og rus tilbyr samtaler til innbyggere som trenger hjelp med å mestre sinne og frustrasjon. Foto: Privat

Mange opplever korona-situasjonen som vanskelig og krevende. Dette skal skape stress og usikkerhet, og sinne og frustrasjon kan bygge seg opp.

På alle hverdager mellom 09.00 og 15.00 kan du ringe 47 70 88 88. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du føler for en uforpliktende prat.

Les mer om hjelpetelefonen.