Hjem NyhetssakerVeileder for serverings- og skjenkesteder i Trondheim

Veileder for serverings- og skjenkesteder i Trondheim

Sist oppdatert: 06.01.2021

Illustrasjonsbilde av øltapping

Hver enkelt virksomhet har etter loven selv ansvar for å drive smittevernmessig forsvarlig.

Virksomheten må gjøre sin egen risikovurdering med tanke på smittevern og må utarbeide en egen tiltaksplan for å redusere risikoen. Veilederen skal være en hjelp i dette arbeidet og må anses som sterkt førende.

Virksomhetens egen risikovurdering og tiltaksplan må kunne legges frem ved tilsyn i åpningstiden og ellers kunne sendes kommunen på forespørsel.

Med hilsen Trondheim kommune

Veileder for utelivet