Hjem NyhetssakerVielser på rådhuset avlyses / Marriages at the town hall cancelled

Vielser på rådhuset avlyses / Marriages at the town hall cancelled

Gifteplaner i mars og april? Det må Trondheim kommune dessverre si nei til mens korona-krisa pågår.

Sist oppdatert: 06.01.2021

Foto av brudepar på rådhustrappa

Vigsel på rådhuset avlyses fram til og med 1. mai. Vi gjennomfører kun vielser som er tidskritiske. Det vil si vielser hvor oppholdstillatelse går ut, alvorlig sykdom, og tilfeller hvor det er problematisk å skaffe seg ny prøvingsattest hvis denne går ut på dato i løpet av perioden. Prøvingsattestene er gyldig fire måneder fra utstedt dato. Vi ber dere ta kontakt på e-post ordforer.postmottak@trondheim.kommune.no for å bekrefte avlysningen, eller avklare behov for tidskritisk vielse.