Hjem NyhetssakerVi trenger frivillige til vaksinestasjonen

Vi trenger frivillige til vaksinestasjonen

Kunne du tenke deg å jobbe som frivillig ved vaksinestasjonen på Sluppen? Du slipper å sette sprøyta, men det er mange andre viktige og interessante oppgaver vi trenger hjelp med.

Sist oppdatert: 14.01.2022

Bilde fra vaksinestasjonen på Sluppen
VIKTIG BIDRAG: De frivillige gjør en uvurderlig innsats i arbeidet med å vaksinere Trondheims befolkning.

Trondheim kommune har fått mange gode tilbakemeldinger på hvordan vaksineringen på Sluppen har fungert. Vi hadde ikke vært så gode og effektive uten alle de frivillige. Nå trenger vi på nytt gode hjelpere i forbindelse med arbeidet med å vaksinere Trondheims befolkning.

På hjemmesida til Trondheims frivilligsentraler kan du melde deg til tjeneste. Når du har gjort det, vil du få en e-post fra oss og en lenke til en vaktplan, hvor det er oversikt over ledige timer.

Vaksineringen, som skjer i den gamle postterminalen på Sluppen, vil foregå hver uke fram til alle har fått sin tredje vaksinedose. Dette er estimert til å pågå til midten av januar. Det pågår vaksinering etter dette også, men da regner vi med at behovet for frivillige ikke er så stort. Dagen vil være inndelt i 2-3 vakter på ca. fire timer på hver. Det er Røde Kors, Sanitetskvinnene, Veteranene og frivilligsentralene som har fylt opp listene med frivillige.

Vi trenger også flere vikarer i helse og velferd, barnehage og skole.

Vi søker frivillige.png

Helse og velferd

Korona

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI004