Hjem NyhetssakerHva skal jeg gjøre for å sikre meg full vaksinering?

Hva skal jeg gjøre for å sikre meg full vaksinering?

Er du på reise når beskjed om vaksinetime kommer? Har du fått beskjed om at timen din for dose to er flyttet til en dato som ikke passer? Lurer du på hva du må gjøre for å sikre at du blir fullvaksinert? Her kommer det informasjon til deg.

Sist oppdatert: 17.06.2021

Foto av person som får vaksine
Her finner du informasjon om hva du må gjøre dersom du ikke kan komme til oppsatt time for vaksine for dose én eller dose to.

Trondheim kommune skal de neste 8 ukene sette over 80 000 doser til personer som skal ha sin første dose, samt mange tusen doser til de som må ha dose to.

For kommunen er det en stor utfordring at vi ikke vet hvor mye vaksine vi får med mer enn ca. 10 dagers varsel. Vi legger derfor ut ledige timer med få dagers varsel hvor alle som har fått sms om at det er deres tur, kan bestille time.

Da kan det bestilles tidspunkt for dose en eller eventuelt endre tidspunkt for dose 2. Når du bestiller tidspunkt for dose 1, får du automatisk angitt tidspunkt for dose 2.

De som skal ha dose én og er bortreist når de får SMS

Er du utenbys, kan du bestille time når du kommer hjem.

De som har fått tidspunkt for dose 2 på et ubeleilig tidspunkt

Trondheim kommune vil om kort tid legge ut timer utover sommeren, slik at du selv kan endre tidspunkt for dose 2 via nettet.

Finner du ikke tidspunkt som passer, eller du ikke vet sikkert når du er hjemme, må du avbestille den timen du har fått. Du må da selv bestille nytt tidspunkt noen få dager før du har anledning til å møte opp.

Korona