Legger ned teststasjonene på Tiller og Leangen

Trondheim kommune vil fra og med mandag 21. februar avvikle stasjonene for utlevering og innlevering av koronatester på Tiller og Leangen. Utdeling av tester og innlevering av PCR-tester vil fra og med uke 8 bli lagt til Leüthenhaven.

Sist oppdatert: 18.02.2022

Bilde av Sivilforsvarets testutleverings-brakke på Leangen.
Sivilforsvarets utleveringsstasjon for tester på Leangen (bildet) og Tiller legges nå ned.

Etter at regjeringen fjernet de aller fleste koronarestriksjonene har etterspørsel etter hurtigtester og PCR-tester gått kraftig ned.

Godt samarbeid

Trondheim kommune har i en periode hatt en samarbeidsavtale med Sivilforsvaret som har bistått med å drive teststasjonene på Tiller og Leangen. Sivilforsvarets ressurser skal kun benyttes i en krisesituasjon, og nå kan Trondheim kommune håndtere situasjonen ved hjelp av egne krefter. Bidragene fra Sivilforsvaret har vært til stor hjelp for Trondheim kommune. Vi ønsker med dette å benytte anledningen til å takke Sivilforsvaret for god hjelp og godt samarbeid.

Fra og med mandag 21. februar kan innbyggerne hente seg hurtigtest og - for de som har behov for det - PCR spyttest på Leüthenhaven. PCR-testene skal også leveres inn her.

Åpningstider for stasjonen på Leüthenhaven vil være:

• Mandag til fredag 08.30-21.30
  • Lørdag og søndag 08.30-14.45