Alle med smitte i husstanden kan få hurtigtester

Fra mandag 31. januar utvides testtilbudet ytterligere, og det åpnes det opp for at alle personer som har smitte i sin husstand, kan hente hurtigtester ved utdelingsstasjonene slik at de kan teste seg daglig som alternativ til å sitte i karantene.

Sist oppdatert: 09.02.2022

Foto av hurtigtest
Alle som har smittede personer i egen husstand kan nå få hurtigtester fra Trondheim kommune.

Det har vært mangel på hurtigtester. Det har ført til at Trondheim kommune tidligere har vært nødt til å prioritere hvem som kunne få utdelt gratis hurtigtester på våre stasjoner.

Nå er vi glade for å kunne si at alle som har smitte i sin husstand kan få utdelt hurtigtester for å teste seg ut av karantene.

Det er heller ikke lenger behov for bestilling av hurtigtester fra arbeidsgiver for ansatte som har en samfunnskritisk funksjon.

Les mer om isolasjon og karantene her (Helsenorge)

Korona