Hjem NyhetssakerSlik kan studenter i Trondheim stemme

Slik kan studenter i Trondheim stemme

Er du student i Trondheim, folkeregistrert i en annen kommune og lurer på hvordan du får avlagt din stemme ved høstens stortingsvalg? Her får du en oversikt over hvor og hvordan du får forhåndsstemt.

Logo for valg 2021
Studenter i Trondheim kan forhåndsstemme på en rekke ulike steder i byen. Her får du informasjon om hvor og når det kan skje.

Studentene på Dronning Mauds Minne Høgskole kan blant stemme på Sirkus shopping i uke 35 og 36. De kan også stemme på City Lade i uke 35 og 36.

Studenter kan også stemme på Gløshaugen og på Dragvoll. Det er også mulig å stemme på de nye stemmestedene på Torvet i uke 34, 35 og 36 og på “Bøker og Bylab” i uke 36. “Bøker og Bylab” finner du i Miljøbygget, Professor Brochs gate 2, 7030 Trondheim.

Studenter, ansatte og pasienter kan stemme på St.Olavs hospital, kunnskapssenteret i uke 36.

Frem til 10. september kan studentene stemme på flere av byens bibliotek, bl. a. Hovedbiblioteket og på Moholt.

Valgdagen er 13. september. På selve valgdagen må du stemme i kommunen der du var registrert som bosatt i Folkeregisteret den 30. juni 2021. Dersom du ikke er i din egen hjemkommune på valgdagen, må du forhåndsstemme her i Trondheim før selve valgdagen.

Se våre nettsider for flere steder der du kan forhåndsstemme.

Sist oppdatert: 17.08.2021