Hjem Om kommunenKunngjøringerFriskliv og mestring

Friskliv og mestring

Kurs i belastningsmestring (KiB)

Føler du deg stresset på grunn av belastninger i privatlivet eller på arbeid? Kurset gir deg økt forståelse for sammenhengen mellom belastning, mestring og stress. Du vil lære metoder og teknikker for å beherske belastning og du vil få øve på praktisk anvendelse av disse. Kursoppstart 11.11.20. For mer informasjon og påmelding, se www.trondheim.kommune.no/friskliv eller ring 952 74 644 (mandag-torsdag, kl 12.00-14.00).

Kreftkoordinator i Trondheim kommune

Kreftkoordinator er et tilbud til deg, som har eller har hatt kreft, og til dine pårørende. Har du spørsmål om kreft, behandling, bivirkninger eller senfølger? Trenger du noen som kan lytte til din historie eller som du kan dele tanker med? Ønsker du en oversikt over relevante tilbud og tjenester? Ta kontakt med kreftkoordinator Inger Peggy Storvik på tlf 979 96 277 eller e-post inger.peggy.storvik@trondheim.kommune.no.

Sist oppdatert: 24.09.2020