Hjem Om kommunenKunngjøringerFriskliv og mestring

Friskliv og mestring

Søvnkurs - Sov godt

Har du søvnvansker og opplever at søvnproblemene påvirker hvordan du fungerer i hverdagen? Kurset gir deg konkrete verktøy til å forbedre din søvn. Du får også en unik mulighet til å teste søvnkvaliteten med søvnmonitoren Somify. Begrenset antall plasser.

Mestringskurs for deg som har eller har hatt kreft, kols, hjerte-/ karsykdom eller diabetes type 2

Du får lære om naturlige reaksjoner ved helseutfordringer og kunnskap om mestring, stress og livskvalitet, kosthold og hverdagsaktivitet. Kursstart: 02.11.20. Kurset er gratis. For mer informasjon se www.trondheim.kommune.no/friskliv eller ring 95 27 46 44 (man-tors 12.00-14.00).

Sist oppdatert: 14.10.2020