Hjem Om kommunenKunngjøringerFriskliv og mestring

Friskliv og mestring

Livsstilskurs for overvektige voksne

Har du forsøkt å gå ned i vekt, men får det ikke til? Har du tanker, følelser og adferd som gjør det vanskelig? På livsstilskurs for voksne med overvekt får du konkrete mentale verktøy og hjelp til å komme i gang. Oppstart 29.01.21 kl 09.00-11.30 i Helse- og arenabygget Granåsen. For mer informasjon se www.trondheim.kommune.no/friskliv eller ring 95 27 46 44 (mandag-torsdag kl 12.00-14.00).

Mestringskurs-fatigue etter kreft

Kronisk tretthet (fatigue) er en av de hyppigste senfølgene hos voksne kreftoverlevere. Tema i kurset “Fatigue etter kreft” er blant annet mestringsstrategier, aktivitetsplanlegging, aksept og avspenning. Målet er å få bedre livskvalitet med de begrensninger og den helsen man har. Kurset består av teorisamling på tirsdager og fysisk aktivitet på torsdager. Samlingene vil ha korte sekvenser og hyppige pauser, slik at alle kan ha mulighet til å delta. Oppstart 02.02.21. Meld din interesse på 95 27 46 44 eller frisklivmestring@trondheim.kommune.no. Mer informasjon www.trondheim.kommune.no/friskliv.

Sist oppdatert: 11.01.2021