Hjem Om kommunenKunngjøringerFrivillighetsprisen 2020

Frivillighetsprisen 2020

Kjenner du noen du mener fortjener en pris for sin innsats for medmennesker i Trondheim? Trondheim kommune deler hvert år ut en frivillighetspris. Prisen består av 25 000 kr og statuetten ”Skrog”​ laget av kunstneren Erlend Leirdal.​ ​Den deles ut i forbindelse med festforestilling for frivillige som arrangeres 5. desember hvert år. Prisen kan gå til en person/personer, institusjoner eller organisasjoner som utfører uegennyttig innsats til beste for medmennesker i Trondheim. Prisen skal honorere frivillig arbeid som er knyttet til helse, omsorg og velferdstjenester, sosiale tjenester, utdanning, kultur eller miljø.

Foreslå din kandidat

Les mer om frivillighetsprisen.

Sist oppdatert: 19.10.2020