Hjem Om kommunenKunngjøringerGruppetilbud til deg med en langvarig helseutfordring

Gruppetilbud til deg med en langvarig helseutfordring

Gruppen vil være på ca 8 personer og 2 gruppeledere, og går over 8 mandager kl 12.00-15.00. Du får utveksle erfaringer med andre og utforske ulike måter å håndtere ting på. I tillegg vil du få øve på oppmerksomhetstrening i ulike former. Dette gruppetilbudet inneholder ikke fysisk trening eller direkte kunnskap eller tiltak rettet mot ulike diagnoser. Før oppstart får du en samtale med gruppelederne for mer informasjon om innholdet i gruppetilbudet. Du trenger ingen henvisning og må kunne ta deg til tilbudet på egen hånd. Det er gratis og åpent for alle over 18 år. Mer informasjon på tlf 90 75 57 88/48 09 23 97 eller på www.trondheim.kommune.no/mestringshuset.

Sist oppdatert: 17.02.2021