Hjem Om kommunenKunngjøringerNedtapping av Baklidammen

Nedtapping av Baklidammen

I sommer startet arbeidet med å forsterke Baklidammen. Tiltak må gjennomføres for å oppfylle sikkerhetskravene i damsikkerhetsforskriften. Baklidammen er plassert i høyeste sikkerhetsklasse på grunn av nærhet til bebyggelse og veier. Magasinet må tappes ned i forbindelse med arbeidet og nedtappingen startet i uke 32. NVE har gitt Trondheim kommune tillatelse til å tappe ned magasinet Baklidammen fra kote 195,8 til kote 182,8 (13 meter) fra 01.07.20, og til og med 01.10.21. Trondheim kommune ønsker å gjøre nedtappingsperioden så kort som mulig, så vi håper å fylle dammen i løpet av vinteren. Når anleggsarbeidet starter, vil det ikke være mulig å passere over dammen. Vi beklager de ulempene arbeidet medfører for brukere av området, men vi ber alle om å vise hensyn og være forsiktig.

Sist oppdatert: 05.08.2020