Hjem Om kommunenKunngjøringerStipender og legater 2020

Stipender og legater 2020

Trondheim kommunes Bykunstnerstipend, Kulturstipend, Kulturstipend Ramallah og kulturlegat for 2020 skal styrke profesjonell kunst og kultur i Trondheim. Det kan søkes om stipend/legat for musikk, scenekunst, litteratur, billedkunst, kunsthåndverk, film/media, design, arkitektur og flerfaglige kunstprosjekter. Forbehold vedrørende kulturlegatet: Det tas forbehold om at styret for legatet beslutter å tildele midler fra legatet i 2020. Det er en forutsetning at søkere til stipender og legat bor og har sitt virke i Trondheim. Det kan ikke søkes om støtte til ordinær drift eller organisasjonsvirksomhet. Informasjon, retningslinjer og lenke til søknadsportal (Tilskuddsbasen) er publisert på www.trondheim.kommune.no/tilskudd. Søknadsfrist: 15. juni 2020.

Sist oppdatert: 15.05.2020

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)