Friskliv og mestring uke 12/24

Kurs i hverdagsglede

Har du lyst til å lære mer om hvilke fem grep du kan gjøre for å oppleve mer glede i hverdagen? Da er dette kurset noe for deg. Forskning viser at hva vi gjør er av stor betydning for hvordan vi trives i hverdagen. Kurset retter oppmerksomheten mot hva du selv kan gjøre for å få mer glede i hverdagen. Gjennom kurset vil du både få innsikt i, og øve på, fem av de viktigste grepene som kan gi økt livskvalitet.

Kostholdskurs ”Bra mat”

Synes du det er vanskelig å ha gode matvaner, selv om du vet hva som er lurt å spise? På kostholdskurset ”Bra mat” får du kunnskap om hvordan du kan opprettholde bærekraftige vaner, endringsprosess, kosthold og praktiske råd til hverdagen. Vi veksler mellom undervisning og erfaringsdeling i gruppen.

For mer informasjon og påmelding, gå inn på www.trondheim.kommune.no/friskliv.

Sist oppdatert: 21.03.2024

Gå til toppen