Ny tilskuddsordning - nabolagspott for Tempe/Sorgenfri og Lademoen

Organisasjoner, borettslag, velforeninger med flere kan søke om tilskudd som bidrar til attraktive og inkluderende tiltak i bomiljøet, og som fremmer kontakt mellom mennesker i områdene Tempe-Sorgenfri og Lademoen.

På Tempe-Sorgenfri og på Lademoen er Trondheim kommune i gang med områdesatsinger. Områdesatsingene handler om å mobilisere lokale krefter for å gi positiv utvikling for bomiljøet og menneskene som bor der. Det er viktig å jobbe for et bredere mangfold. Mer stabilitet og mindre flytting inn og ut av området, og tilrettelegge for at flere barnefamilier blir boende ut over småbarnstiden. Dette kan vi få til gjennom å bedre bomiljøet og styrke nabolagene!

Mer informasjon på www.trondheim.kommune.no/tilskudd/nabolagspott-tempe-sorgenfri-lademoen.

Sist oppdatert: 28.02.2024

Gå til toppen