Hjem Trondheimsappen

Trondheimsappen

Oversikt over hva som finnes og hva som skjer i Trondheim by. Turforslag, kart med turstier og mye mer.

Skjermbilder som viser funksjonalitet i trondheimsappen

Hva skjer i Trondheim? Hva finnes i nærheten? Hva skal jeg finne på? Trondheimsappen gir deg svarene, og oversikt over byens fasiliteter. Appen er nyttig både for fastboende, studenter og tilreisende. Gratis og reklamefri, til tross for avansert funksjonalitet. Kan også brukes på nettbrett. Både norsk og engelsk (språkinnstilling i appen).

app-logo

Lenke (under) til Google Play hvor du kan laste ned trondheimsappen til din mobil eller nettbrett:

Last ned for Android

Lenke (under) til iTunes hvor du kan laste ned trondheimsappen til din mobil eller nettbrett:

Last ned for iOS

Trondheim kommune er utgiver av mobilappen Trondheimsguiden/Official Trondheim Guide.

Kontaktinformasjon: nettredaksjonen@trondheim.kommune.no

Besøk også trondheim.no og trondheim.com.

Sist oppdatert: 14.06.2019

Hva forsøkte du å finne?