Hjem BærekraftPlussbyen TrondheimDe fire møteplassene

De fire møteplassene

Fire forskjellige møtearenaer for byens befolkning er spredt utover byen vår. Her kan du dykke ned i bøker, utforske ny mat eller få innsikt i kommunens bærekraftsarbeid. Bilde av innsiden av Lager 11 på Sluppen

Lager 11 på Sluppen er en møteplass for mat, kultur og opplevelser i Trondheim. Målet er å gjøre drømmer mulige gjennom å skape en mathall med matboder drevet av gründere med innvandrerbakgrunn.

På Lager 11 er det også en klynge kreative aktører som leier kontorer og øvingsrom og setter opp forestillinger og utstillinger.

Bøker & bylab på Elgeseter, et litt annerledes bibliotek

Bøker og bylab finner du i miljøbygget i Teknobyen. Her er hyllene fylt av kasserte bøker fra folkebiblioteket og lokalet fungerer også som et treffsted for byens innbyggere, enten du vil prate, drive ideutvikling eller samarbeide på tvers av bydelene. Målet er å gi nytt liv til avgåtte bøker, og skape en mer inviterende, levende og bærekraftig bydel.

bilde inne fra bøker og bylab. Mange mennesker hører på et foredrag.

Bøker & bylab Elgeseter er et testprosjekt, drevet av Trondheim kommune i samarbeid med Studentsamskipnaden og NTNU.

På bytorget i Erling Skakkes gate 14 jobbes det nå med å lage et informasjonssenter. Her blir det etter hvert mulig for små grupper å komme innom for å utforske digitale løsninger.

På Powerhouse på Brattøra er det også et digitalt visningssenter det er mulig å besøke.

Bilde av visningssenteret på Powerhouse.

Sist oppdatert: 18.06.2020

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)