Hjem BærekraftSmartby TrondheimUniversitetskommunen TRD 3.0

Universitetskommunen TRD 3.0

Universitetskommunen TRD3.0 handler om samarbeid på tvers av sektorer, innovativ bruk av teknologi og utvikling av byen som levende laboratorium og lærende samfunn. Illustrasjon av de fem satsingsområdene i Universitetskommunen

I 2018 inngikk NTNU og Trondheim kommune en avtale om å utvikle nettopp en Universitetskommune. En nasjonal pilot med utgangspunkt i fem tematiske satsingsområder, oppvekst, helse, byutvikling, innovasjon og smart by.

Smart by går på tvers av de andre satsingsområdene og tar særlig sikte på å fokusere på gjennomgående problemstillinger som går på tvers av fagområder, sektorer og ulike aktører.

Sist oppdatert: 04.06.2020

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)