Hjem Grønn BarnebyKlima i Grønn Barneby

Klima i Grønn Barneby

Enhetene kan jobbe med klima som tema i Grønt flagg.

Energi og klima, skolesider.

Klimafotavtrykk

Grønn Barnebys "Klimafotavtrykk-kalkulator for grunnskoler i Trondheim kommune" er ikke aktiv per mars 2018.

Klimafilm.no

Klimafilm.no er ett nettsted som skal gi en innføring om klima gjennom korte undervisningsfilmer, tilhørende oppgaver og forslag til flere fagressurser. Målgruppen er først og fremst elever på ungdomstrinnet og videregående skole, men filmene vil også være nyttige for alle som har lyst til å lære mer om klima.

Klimatoppmøte - Rollespill

Under FNs klimatoppmøte i Qatar i november 2012 møtes verdens ledere for å finne en løsning på klimautfordringene. Det haster å få på plass en avtale – klarer din klasse å bli enige?

Kan din klasse redde verden? Dette er et opplegg med rollespill omkring klimaforhandlinger og miljøproblemene. Opplegget er nettbasert og alt er gratis.

WWF Klimaskole

Hva er det egentlig som skjer med klimaet? Hvorfor er vi så bekymret for noen graders varmere vær? Verdens naturfond (WWF) svarer på disse spørsmålene og mange flere i en serie videoer. Du får også vite hvorfor forandringene skjer, og hva som kan gjøres for å korrigere problemet. Opplegget er ikke aktivt per november 2018.

Miljolare.no

YR.no - Klima og klimaendringer

Redd Barna - Det magiske klasserommet

Miljøagentene og Redd Barna har sammen laget en ny versjon av Det magiske klasserommet – klima (august 2016) med oppdatert og utvidet innhold.

Sist oppdatert: 07.03.2019

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)