Hjem Om kommunenKunngjøringerFriskliv og mestring

Friskliv og mestring

Treningsgrupper

Dropp kortsiktige nyttårsforsett og sats heller på en varig livsstilsendring! Trenger du hjelp til å komme i gang med trening? Du får individuell helsesamtale, kostholdsveiledning og deltakelse i treningsgruppe. Vi har treningsgrupper for voksne, og egen treningsgruppe for seniorer (65+). Vi har 2 ulike grupper med fokus på enten kondisjon og styrke eller pust og bevegelse. Treningene foregår på dagtid. Vi tar inn nye deltakere hele året.

Livsstilskurs for overvektige voksne

Har du kunnskap om hvordan gjøre endringer, men får det ikke til i praksis? Har du tanker, følelser og atferd som gjør det vanskelig å gå ned i vekt? Du får konkrete verktøy og hjelp til å komme i gang med endring. Kurset starter 27. januar 2020. Begrenset antall plasser, påmelding fortløpende.

Les mer om våre tilbud og meld deg på www.trondheim.kommune.no/friskliv eller send epost til frisklivmestring@trondheim.kommune.no.

Publisert: 07.01.2020

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)