Hjem Om kommunenKunngjøringerKostholdskurs ”Bra mat” og ”Bra mat for deg med diabetes type 2”

Kostholdskurs ”Bra mat” og ”Bra mat for deg med diabetes type 2”

For deg som ønsker hjelp til å komme i gang med endringer innen kostholdet og etablere gode spisevaner. Kurset går over 6 ganger og starter torsdag 24.10. kl 12.30-14.30. Vi har eget kurs for deg som har eller står i fare for å utvikle Diabetes type 2. Her vil du få kunnskap om anbefalt kosthold, slik at du oppnår så stabilt blodsukker som mulig. Kursstart 21.10. Kursavgift: 400 kr for begge kurs. Påmelding/spørsmål til frisklivmestring@trondheim.kommune.no/952 74 644. Mer informasjon: www.trondheim.kommune.no/friskliv.

Publisert: 27.09.2019

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)