Hjem Om kommunenKunngjøringerVil du bli treningsinstruktør?

Vil du bli treningsinstruktør?

Enhet for fysioterapitjenester søker etter frivillige som har lyst til å lede ”Sterk og stødig, treningsgruppe for seniorer”. Gruppene gjennomføres én gang pr uke på dagtid, og følger omtrent skoleåret. Du vil få opplæring i form av et tredagers kurs ledet av fysioterapeuter. Alle våre instruktører får jevnlig oppfølging og veiledning av fysioterapeut. Kurset går på dagtid 12.11., 13.11. og 26.11. på Persaunet helse- og velferdssenter. Påmelding innen fredag 25.10.19. Ved interesse, ta kontakt med nina.waldenstrom@trondheim.kommune.no, tlf 469 24 598 eller bjorg-wold.nygard@trondheim.kommune.no, tlf 482 54 998.

Sist oppdatert: 26.09.2019

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)