Helse og velferd

Helse og velferdstjenesten har ansvar for kommunens helse- og velferdstjenester i egne hjem og i private og kommunale institusjoner. Helse- og velferdstjenesten har også ansvar for å yte økonomisk sosialhjelp, for rådgivning, veiledning og oppfølgingsbistand til personer med ulike livsproblemer.

Helse- og velferdsdirektør

Helse- og velferdsdirektør er Helge Garåsen.

Rådhuset, Munkegata 1, 7004 Trondheim
Mobil: 911 12 656
Telefon forkontor: 72 54 61 20
Telefaks: 72 54 75 72
E-post: helge.garasen@trondheim.kommune.no

Jobb i helse

logo jobb i helse

Helsevesenet i kommunen byr på spennende jobbmuligheter. Kommunen trenger spesielt sykepleiere, vernepleiere og helsefagarbeidere.

Les mer om Jobb i helse

Samarbeidsprosjekt

Sinnemestringsprosjekt - Erasmus+

Sinnemestringsprosjektet er et samarbeid for å redusere arbeidsrelatert sinne og voldelige følelser. I samarbeid er universitet i Romania, Italia, Spania, Kypros og Norge. Prosjektet finansieres av EU og er et Erasmus+ prosjekt.

I samarbeid er Universitetet i Salamanca, Spania, Universitetet i Bologna, Universitetet i Nicosia, Kypros. Innenriksdepartementet Bucuresti, Romania er ansvarlig for prosjektet.

Mer informasjon om prosjektet, partnerne og resultat finner du på deres hjemmesider.

Alle enheter

Sist oppdatert: 04.12.2019

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)