Helse og velferd

Helse og velferdstjenesten har ansvar for kommunens helse- og velferdstjenester i egne hjem og i private og kommunale institusjoner. Helse- og velferdstjenesten har også ansvar for å yte økonomisk sosialhjelp, for rådgivning, veiledning og oppfølgingsbistand til personer med ulike livsproblemer.

Kommunaldirektør for helse og velferd

Kommunaldirektør for helse og velferd er Helge Garåsen.

Rådhuset, Munkegata 1, 7004 Trondheim
Mobil: 911 12 656
Telefon forkontor: 72 54 61 20
Telefaks: 72 54 75 72
E-post: helge.garasen@trondheim.kommune.no

Jobb i helse

logo jobb i helse

Helsevesenet i kommunen byr på spennende jobbmuligheter. Kommunen tremger spesielt sykepleiere, vernepleiere og helsefagarbeidere.

Les mer om Jobb i helse

Samarbeidsprosjekt

Sinnemestringsprosjekt - Erasmus+

Sinnemestringsprosjektet er et samarbeid for å redusere arbeidsrelatert sinne og voldelige følelser. I samarbeid er universitet i Romania, Italia, Spania, Kypros og Norge. Prosjektet finasieres av EU og er et Erasmus+ prosjekt.

I samarbeid er Universitetet i Salamanca, Spania, Universitetet i Bologna, Universitetet i Nicosia, Kypros. Innenriksdepartementet Bucuresti, Romania er ansvarlig for prosjektet.

Mer informasjon om prosjektet, partnerne og resultat finner du på deres hjemmesider.

Alle enheter

Sist oppdatert: 09.10.2018

Hva forsøkte du å finne?