Hjem Om kommunenOrganisasjonenKultur og næringUtredning av Olavshallen og Olavskvartalet

Utredning av Olavshallen og Olavskvartalet

Oppdraget til rådmannen

Formannskapet vedtok i juni 2013 at det skal igangsettes et utredningsarbeid om Olavshallen AS og Olavskvartalet.

Bakgrunn for vedtaket, saksframlegg og protokoll kan leses her (sak 131/13)

Høsten 2013 lyste rådmannen oppdraget ut på Doffin, og etter forhandlinger med tilbyderne ble det til slutt PWC som ble tildelt oppdraget.

Rapporten fra PWC ble presentert i rådhuset i Trondheim onsdag 23.04.2014. Presentasjonen kan lastes ned her.

Rapporten fra PWC ble overlevert til kommunen 24.04.2014, og kan lastes ned her (rapporten inneholder mange store vedlegg, disse er pakket i egen fil og må pakkes ut etter nedlasting).

Olavshallen AS har i etterkant av rapporten på eget initiativ utarbeidet et nytt alternativ - omtalt som B4-alternativet.

Rådmannen har brukt rapporten og innspillet fra Olavshallen AS som grunnlag for sak om Olavshallen og Olavskvartalet, som i første omgang skal til behandling i formannskapet. Saken kommer til behandling i første omgang i formannskapet 9. juni 2015, og kan leses på kommunens innsynsløsning.

Ansvarlig for arbeidet hos rådmannen er Roald Birkelund, rådgiver i rådmannens fagstab, faggruppe kultur og næring. Telefon 952 63 352.

Utredning av nytt alternativ og usikkerhetsanalyse for kostnadsanslag

Formannskapet vedtok i juni 2015 at det såkalte B4-alternativet også skal utredes på samme måte som øvrige alternativ presentert i rapport fra PWC (se lenger ned på siden). Saksframlegg og protokoll fra saken kan leses her (sak 134/15)

Oppdraget ble lyst ut på anbud høsten 2015. Rådmannen ønsket i tillegg til utredning av B4 å få en usikkerhetsanalyse knyttet til alternativene A3, B3, og B4.

PWC fikk oppdraget også denne gang. Rapport angående B4-alterntivet samt usikkerhetsanalyse kan lastes ned her:

På bakgrunn av dette materialet vil rådmannen utarbeide en sak som kommer til politisk behandling sensommer/høsten 2018.

Sist oppdatert: 11.12.2018

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)