Kontaktinfo
Telefon
72548960
Adresse
Tunvegen 17
Epost
charllund-uskole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

VALG 2017 OGSÅ PÅ CHARLOTTENLUND

skolevalg1Også på ungdomsskolen er det interesse for og aktiviteter knyttet til årets stortingsvalg. Klasser og elevgrupper jobber med emnet på ulike måter. Klasse 10A har avviklet to store politiske debatter på slutten av denne uka med aktiv deltakelse og stort engasjement.


Valgfaggruppa i Demokrati i praksis er teknisk arrangør og skolevalg1gjennomfører
skolevalg for hele skolen fredag. Her er det valg på 10.trinn.(08.09.2017)

NY HANDLINGSPLAN FOR ELEVENES SKOLEMILJØ

Paragraf 9A i Opplæringsloven som omhandler elevenes skolemiljø og skolesituasjon er endret i løpet av sommeren. Som en følge av det har skolen utarbeidet en ny handlingsplan for ivaretakelse av elevenes psykososiale skolemiljø. Dette er et viktig dokument å gjøre seg kjent med, og du kan lese denne planen her. (29.08.2017)

VELKOMMEN TIL SKOLESTART MANDAG 21. AUGUST!

Oppmøtetider for elevene:
 
8.trinn møter kl. 0900 i amfiet
9. og 10. trinn møter kl. 0930 i basene sine.

Det blir vanlig skole fram til kl. 14. Ta med mat og skolesekk.


                                                                                            (09.08.2017)

------------------------------------------------------------------------------

SISTE KVELD MED GJENGEN

2017 avsl juni
Så var siste skoledag etter ti års grunnskole kommet, og 130 tiendeklassinger skulle takkes av torsdag kveld. Amfiet var fullsatt med stolte foreldre til dresspynta gutter og bunadskledde jenter. Programverter var 3 jenter som alle heter Sara. Programmet besto av taler , balansekunst, kunstneriske innslag og utdeling av vitnemål, og markerte således at dette var en høytidelig anledning. Etter en god pause med servering var det så duket for elevenes eget underholdningsprogram med mye sang og musikk, akrobatikk og korsang, til foreldrenes og andres store fornøyelse. Så var tida for oppbrudd kommet, og alle vandret ut i sommerkvelden med gode minner fra skolen. (15.06.2017)

ÅRETS CHACUP I REGNVÆR

Chacup 2017

Mandag gikk årets chacup-arrangement av stabelen. Nytt av året var flere nye aktiviteter, kubb og sjakk bl.a., i tillegg til de tradisjonelle klassekampene i basketball, håndball og fotball. En egen catering-gruppe sto for grilling og salg av hamburgere. Til tross for tiltagende regnvær ut gjennom dagen, var aktiviteten og engasjementet på topp hos alle. I finalene utklasset 10C lærerlaget i håndball, mens 8.klasse og 9C måtte se seg slått i henholdsvis basket og fotball. (12.06.2017)

CHARLOTTENLUND I FINALE PÅ INNOVASJONSCAMP

  UE
 8C-gruppen, vinner av beste løsning på sin problemstilling og vinner av "realfagsprisen".
.

Onsdag 7.juni deltok fire grupper fra 8.trinn på superfinalen i innovasjonscamp, Ungt Entreprenørskap. Våre elever konkurrerte med 6 andre Trondheimsskoler. Oppdraget gikk bl.a. ut på å gjøre Granåsen til en turistattraksjon året rundt for flere aldersgrupper med ulike interesser.  Løsningen fra våre elever inneholdt bygging av en is- og snøhall "Granisen" for hele året, med bruk av miljøvennlig transport, "gå-på-glatta treningssenter", passivhus og virtuelle vinteropplevelser. 

 UE

 
  8A-gruppen, andreplass for beste løsning på sin problemstilling  

To av våre elevgrupper ble premiert. 8A-gruppa fikk andreplass for beste besvarelse på den ene problemstillingen, mens 8C-gruppa vant førstepremien for løsningen på sin problemstilling. Sistnevnte gruppe vant også den tungtveiende "realfagsprisen" i konkurranse mot alle de 22 andre lagene. Med andre ord gjorde Charlottenlund ungdomsskole seg godt bemerket under superfinalen, og uavhengig av premieringer gjorde alle våre elever en flott innsats. (12.06.2017)  

   INVITASJON TIL  AVSLUTNING FOR 10.TRINN

Torsdag 15. juni kl. 18.00 er det skoleavslutning for årets 10.trinn ved Charlottenlund ungdomsskole. Elever og foresatte inviteres til en hyggelig markering av at tre år i ungdomsskolen er over. Det blir taler, underholdning og utdeling av vitnemål, og det blir servering av kaffe, brus og kaker. Av plasshensyn ber vi om at hver elev har med seg inntil to personer. 
Velkommen til en minnerik kveld! (09.06.2017)

                    I SISTE FASE AV SKOLEÅRET

                  Cha mai 2017

Skriftlig eksamen er nå avsluttet for årets 10.klassinger. Nå gjenstår siste innspurt før muntlig eksamen den 7. og 9. juni. Samtidig pågår planlegging av avslutningskvelden for 10. trinn. Denne blir torsdag den 15.juni. Det er også mye annet som skal avsluttes og ordnes før skoleårets slutt, som i år kommer tidligere enn normalt. Foreløpig er det aktivitet og engasjement som preger dagene, og rett rundt hjørnet vinker en velfortjent sommerferie. (29.05.2017)

17.MAI - SKOLETOGET OG OPPMØTE

Oppmøtetider og rekkefølge for skolene i barnetoget finner du på kommunens hjemmeside her.
Merk dere at barnetoget starter 09.45. Vår skole har oppmøteplass som i fjor, på Kongsgårdsplassen, og vår plass er nummer 48 i rekka. (09.05.2017)

9.KLASSER PÅ FALSTAD

Falstad apr 2017

Alle 9.klassinger i Trondheim besøker Falstad fangeleir på Ekne. Nå er turen kommet til vår skole, og i disse dagene drar klassene i tur og orden til Ekne for å ha en undervisningsdag der. Da besøker elevene Falstadskogen, ser på utstilling på Falstadsenteret, arbeider med oppgaver og lærer om stedets historie. Her er det 9A som får orientering om hendelsene i skogen. (27.04.2017)  

HVA ER M-BASEN VED SKOLEN?

MbasenM-basen er et tilrettelagt undervisningstilbud på ungdomsskoletrinnet for inntil fire elever med ulike funksjonsnedsettelser. Tilbudet er åpent for elever fra hele Trondheim som har behov for særskilt tilrettelegging hele eller deler av skoledagen. M-basen har et utvidet skoletilbud med åpningstid mellom 07.30 – 16.30, med blant annet tilbud om ledsaging i drosje dersom det er behov for det. Les mer på M-basens side, lenke nederst på sida. (07.04.2017)

SKULPTURER i 10.KLASSE

I kunst og håndverk har elevene i en periode arbeidet med skulptur,både i tre og keramikk. Nå er de ferdige arbeidene utstilt på galleriet og kan sees der. (03.03.2017)

  Skulptur SkulpturSkulptur

 

INFORMASJON OM EKSAMEN FOR ÅRETS 10.KLASSER

Informasjom om årets eksamen, skriftlig og muntlig, foreligger nå. Det anbefales å sette seg inn i dette skrivet og merke seg de aktuelle datoene.  Skrivet inneholder også viktig informasjon om fritaksregler og andre tilpasninger for elever som har særskilte behov. Her finner du skrivet. (28.02.2017)

NYE UNIVERSITETSSKOLER: SAUPSTAD OG KOLSTAD

UnivskolerVi ønsker Kolstad og Saupstad skoler velkommen i universitetsskolesamarbeidet! Med denne utvidelsen dekkes hele skoleløpet. Samtlige barneskoler i Trondheim var invitert og åtte skoler valgte å søke. Samtlige av disse var godt kvalifiserte. Valget falt på Saupstad og Kolstad barneskoler i fellesskap. Skolene skiller seg fra de øvrige søkerskolene gjennom elevgrunnlagets sosioøkonomiske profil. Søknaden fra de to skolene er særdeles godt forankret i ledelse, fagmiljø og hos foreldregruppa. Les hele saken her (14.02.2017)

NYTT ÅR - NYE MULIGHETER

Skillevegg
Som en god start på det nye året er det foretatt bygningsmessige endringer i noen av basene. Der er det montert skillevegger som gjør at hver B-base nå kan deles i to klassearealer. På det viset får en utnyttet arealene bedre, dette for å møte rombehovet som vil komme etter hvert som elevtallet på skolen vil øke. Og blant elevene i 9B virker det som de setter pris på forandringen. (04.01.2017)

 

... SÅ ØNSKER VI ALLE ELEVER OG FORESATTE ...
        Jul 2015 skole    
                  ...GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

 

VALGFAG PRODUKSJON OG TJENESTER

 Lunsjbuffet  Lunsjbuffet

Valgfaget Produksjon av varer og tjenester står av og til for servering til ulike kurs og besøk på skolen. Det blir da gjort bestilling på forhånd. Denne uka var det skolebesøk av lærerspesialistene, og elevene sto for maten. Dette var andre gang de laget buffet til dem, noe som ble godt mottatt av de besøkende. (09.12.2016)

SKOGDAG I DESEMBER

Skogdag i desember, ja, hvorfor ikke? Tirsdag dro hele skolen på skogstur til Tømmerholtdammen. Der ble elevene møtt med pepperkaker og clementiner servert av blide elevrådsmedlemmer, bål og griller var fyrt opp. Alt var tilrettelagt for en hyggelig og sosial dag i skogen, hvilket det også ble. Skognissene var ikke å se, derimot bare blide og glade ungdommer. En fin dag for alle. (06.12.2016)

 Skogdag  Skogdag

JULEMESSE PÅ SKOLEN

Årets julemesse er avholdt på skolen, og elever og voksne kunne her kjøpe håndlagde produkter til eget bruk eller til julegaver. Matservering var det også, her var det anledning til å kjøpe middagsmat og få litt innblikk i skolens liv. Gjennomføringen var det elevene som sto for. 

 jul


jul 

LOKAL KUNST PÅ SKOLEN 

Sjablong

 

Valgfaggruppa i Design og redesign 10. trinn arbeider med ulike innfallsvinkler til kreative uttrykksformer. I en periode har elevene arbeidet med sjablonger som bildemessig uttrykksform, og disse bildene er nå utstilt i i galleriet i andre etasje. Her er det Thea i 10B som har abeidet seg fram til et stilsikkert og dekorativt bilde. (22.11.2016)

 

 

 

 

 

JULEMARKED ONSDAG 23.NOV. FRA KL. 16.30

Onsdag den 23.november 16.30-19.00 inviterer skolen alle foreldre og søsken til marked. Her blir det muligheter for å kjøpe middag m/kaffe til 50kr, og ikke minst selges det julegaver produsert av elever på markedet. Det blir også lekeland for de minste. Velkommen til alle! (22.11.2016)

MOT BESØKER 8. TRINNMOT nov16

Torsdag 3.november fikk 8.trinn besøk av MOT og RBK-spillerne Mushaga Bakenga, Magnus Stamnestrø og Tore Reginiussen. Elevene hadde forberedt mange gode spørsmål rundt hvordan spillerne bruker MOT-verdiene i sin hverdag. Spillerne delte tips, råd og gode historier til stor glede for elevene. Takk for besøket! (09.11.2016)

SAL OG SCENE: "FEELING"

Feeling

Sal og scene 9. trinn hadde konsert fredag 28/10. Konserten hadde tema Feeling og tok for seg forskjellige utrykk knyttet til dette. Det ble både gitar, sang, piano, trommer og bass samt et dansenummer. Elevene har
jobbet med denne fremføringen siden september og kunne smykke seg med en vel gjennomført forestilling.  Medvirkende elever var Ine, Ida, Erica, Mathilde, Mari, Johanna, Leah, Tuva D, Tuva K, Stine, Hanne, Hedda og Mehrmod. (02.11.2016)

AKTIVITETSDAG PÅ SKOLEN

StylterFredag 29.sept. ble skolens aktivitetsdag gjennomført. Været var ikke helt på vår side, men til tross for noe sur temperatur, var det mye smil og latter og positiv aktivitet å se. Mye god innsats fra elevene, og de fikk prøvd seg på mange slags aktiviteter, noen av dem mer krevende enn andre. Gå på stylter viste seg f.eks å ikke være det letteste å få til. (30.09.2016) 


KOKKEKAMP PÅ CHARLOTTENLUND

KokkekampOnsdag 7.september var det kokkekonkurranse på 10.trinn hvor 12 elever konkurrerte om å være blant de seks elevene som skal representere Charlottenlund ungdomsskole under arrangementet «Ung restaurant». Dette avholdes onsdag den 28.september. De 12 elevene fra 10.trinn komponerte og lagde på egenhånd en tre-retters middag i løpet av drøy klokketime til juryen, som bestod av Steinar Iversen fra Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag, Stephanie Bang Munkvold fra Opplæringskontoret for mat- og servicefag, rektor Bjørn Ivar Midjo og fagleder Kurt Skjulsvik.
Juryen kom de frem til at vinneren av kokkekonkurransen ble laget med de fire elevene Sara, Helle, Marit og Anisa, supplert med Johanne og Rikke etter en loddtrekning. Det er disse seks elevene som skal representere Charlottenlund ungdomsskole under konkurransen «Ung restaurant» den 28.september. Vi ønsker dem lykke til og håper at flere elever og foresatte får øynene opp for restaurant- og matbransjen. (14.09.2016)

LANDETS BESTE MOT-SKOLE

Mot
På den årlige Mot-samlingen for alle Mot-skoler i Norge torsdag, hvor 600 deltakere var med,  ble de beste Mot-skolene i landet kåret. Det er 65 000 elever i Norge som går på Mot-skoler, og kåringen er basert på undersøkelse blant 10.klasse-elevene på de ulike skolene. For vår skole ble resultatet svært gledelig og positivt: Charlottenlund ungdomsskole ble kåret til landets beste Mot-skole! På bildet skolens to Mot-informanter, Ingrid og Trude sammen med rektor og to Mot-representanter. (09.09.2016)

 

KANTINETILBUDET

Kantina har allerede vært i drift dette skoleåret, og er et populært tilbud. Betaling kan skje kontant eller med kort, prisene varierer mellom 10 og 20 kr. Vi legger ut ukemenyer her på hjemmesida slik at du vet dagens meny på forhånd. Følg med på kantinesida. (26.08.2016)  

UNGDOMSKONTAKTEN

I forbindelse med oppstart av nytt skoleår foreligger informasjon til elever/foresatte om ungdomskontakten. Ungdomskontakten er et sosialfaglig tilbud som driver forebyggende arbeid med ungdom fra 13 år og oppover. Tilbudet er en del av Barne- og familietjenesten, Østbyen. Les informasjonen her. (22.08.2016)

DET NÆRMER SEG

Skolestart etter ferien er mandag 15.august. Oppmøtetidene er slik:

8. trinn møter kl.09.00 i amfi 
9. og 10. trinn møter på basene kl. 09.30.
Skoledagen avsluttes kl. 14, - ta med mat.

AVSLUTNING FOR 10.KLASSENE

Avslutning 2016  Avslutning 2016

Tirsdag 20.juni var det tid for avslutning for årets 10.klassinger. Etter en periode med eksamener og oppsummeringer var tida endelig kommet for den siste kvelden i ungdomsskoletida. Første del av programmet var den formelle delen med taler og vitnemåloverrekkelser. Landslagsspiller Sander Sagosen (bilde)var invitert til å bli intervjuet og til å dele ut Charlieprisen. Etter pause med kaffe og kaker var det klart for den mer løsslupne og oppfinnsomme delen av programmet. Her var historisk dansekavalkade (bilde), humorfilm, sang mm, og til slutt var det ut i sommerkvelden med mange takk og farvel. (20.06.2016) 

 

INVITASJON TIL AVSLUTNING FOR 10. TRINN

Årets skoleavslutning for 10. trinn ved Charlottenlund ungdomsskole er mandag 20. juni kl. 18.00. Alle elever med sine foresatte inviteres til denne høytideligheten som blir en minnerik markering av 10 års skolegang. Se invitasjonen her. (05.06.2016)

AKSJONSDAG FOR SOS BARNEBYER 8.JUNI

Onsdag 8.juni er det årets aksjonsdag for SOS Barnebyer. Elevene i 8. og 9. klasse har arbeidsdag hvor de skaffer seg arbeid som skal gi ei inntekt på 250 kr. Disse pengene går til skolen støtteprosjekt i regi av SOS Barnebyer. Du kan finne mer utfyllende informasjon om dagen her og hvordan oppgjøret skal foregå. (31.05.2016) 

EKSAMEN NÆRMER SEG!

Trekkfag vår 2016

 

I dag var det kunngjøring av årets eksamensfag i skriftlig for 10.klassingene. Ulike reaksjoner lot seg høre etter hvert som elevene fikk vite om de kommer opp i norsk, engelsk eller matematikk, men stort sett ble beskjeden tatt med fatning. Så da er det bare å forberede seg godt, matematikk på fredag, norsk med to dager i neste uke og til slutt engelsk. (18.05.2016)

 

17.mai-feiringa i år

Informasjon om oppmøtested og tid for skolens deltakelse i barnetoget finner du her.  Skolen vår har oppmøte senest 09.33 i Kongsgårdgata. Kart og annen nødvendig info finner du også på samme side. (09.05.2016)

SAMLINGSSTUND I APRIL

Samling april Samling april 

Onsdag 26. april var det samlingsstund for alle elevene i amfiet. Det var 9.trinn som viste fram arbeider fra prosjektarbeidet sitt om andre verdenskrig. Mange filmer var laget, men også en radiomottaker skjult i en sopelime. (27.94.2016) 

INFO FRA FAU

Onsdag 26. april var det samlingsstund for alle elevene i amfiet. Det var 9.trinn som viste fram arbeider fra prosjektarbeidet sitt om andre verdenskrig. Mange filmer var laget, men også en radiomottaker skjult i en sopelime. (27.94.2016)

Det kan være nyttig å være orientert om de sakene foreldrerådets arbeidsutvalg behandler i sine møter. Referater fra møtene og annen info fra FAU finner du på FAU-lenka nederst på sida: Skolen vår/FAU. (31.03.2016)

VIKTIG INFO OM EKSAMEN

For  10.klassingene foreligger nå all informasjon om årets eksamen. Går du i 10. klasse, kan du finne disse opplysningene på sida "10. trinn: Info om videregående skole og eksamen"  -  lenka finner du nede til høyre på denne sida. (14.03.2016)

VI OPPGRADERER PC-PARKEN!

Chromebook

Skolen oppgraderer nå pc-parken sin for elevene. Kommunen har bestemt at det er Chromebook med tilhørende app-bibliotek som blir den nye plattformen for elevene. Kommunen har tildelt skolen et visst antall pc'er, og i tillegg har vi valgt å bruke egne budsjettmidler slik at alle elevene på 8.trinnet får hver sin maskin.  I uke 10 får følgelig alle 8.klassinger ved skolen sin egen Chromebook til bruk i skoletida. Det er meningen at i løpet av de to neste årene skal øvrige klassetrinn få tilsvarende ordning. (05.03.2016)

 

 

DIGITAL MELDEBOK TATT I BRUK 

Skolen tar i denne uka i bruk den digitale meldeboka. Denne erstatter andre kommunikasjonsformer som meldebok, epost og papirutsendelselser. Permisjonssøknader og fraværsmeldinger skal skje gjennom den digitale meldeboka. også Ved å laste ned appen til meldeboka får man et greit og enkelt verktøy til kontakt mellom skole og hjem. Meldeboka kan også nåes via denne lenka. (05.03.2016) 

KANTINEMENY FRAM TIL PÅSKE

Menyen fram til påskeferien er lagt ut nå. Se på kantinesida. Lenke nederst på sida. (01.03.2016)

10.TRINN - VIDEREGÅENDE SKOLE

For 10.klasse-elevene vil det i tida framover være en del informasjon å sette seg inn i når det gjelder videregående skole, søknad - samt orientering om eksamen til våren. Her legger vi ut all relevant informasjon eter hvert som den foreligger. Se lenka i høyrefeltet på sida. (17.01.2016)

UNGT ENTREPRENØRSKAP

Entreprenør01

 I tre dager har elevene på 8.trinn arbeidet med utvikling av bolig- og næringseiendom på Lade. Oppgaver og problemstillinger var stilt av Koteng Eiendom i regi av Ungt Entreprenørskap. Elevene var godt motiverte for utfordringene, og i disse dagene har 8.basene vært preget av høyt aktivitetsnivå og mye kreativitet. Prosjektet ble avsluttet onsdag kveld med utstilling av alle arbeidene. Her var foreldre gjester og publikum, og til slutt var det kåringer av ei vinnergruppe fra hver av basene. (13.01.2016)

 

KANTINEMENYEN

Ikke glem å sjekke ut kantinemenyen for de neste to ukene på Kantinesida. Se lenka nederst på sida. (04.01.2016)

MANGE SLAGS KLOKKER PÅ CHARLOTTENLUND

Skole


Klokker kan være så mangt, noe elevene på 9.trinn har vist gjennom arbeidet i kunst og håndverk. Nå er resultatene av arbeidet ferdig og utstilt på skolen. (11.11.2015)

           

             

             MENNESKELIGE STRIKKEMASKINERSkole

Designeren Ingun Myrstad har de seneste dagene lært 8.klasssingene på skolen å bruke kroppen som strikkemaskin. Dette som et ledd i kunsthåndverkprosjektet "Human knitting machine". I samarbeid og samspill med hverandre strikker elevene strikketøy stort som klasserommet.(11.11.2015)

BRUK HUE PÅ CHARLOTTENLUNDSkole

"Bruk hue"-kampanjen, en landsomfattende kampanje for bevisstgjøring omkring nettvett, var tirsdag kommet til vår skole. Alle elevene fikk ta del i informasjon, problemstillinger og råd om temaet. På kvelden var det foreldre som deltok i det samme programmet. (11.11.2015)

 

Sterk prestasjon i finalen i First Lego League

 Lego
 Lego

 

I en periode har et lag, Trash Talk, fra 9.trinn jobbet med prosjektoppgave i First Lego League. Laget bestod av Herman (9A), Erik (9A), Brage (9B) og Vegard (9C). 

Temaet i år var framtidens søppelhåndtering. Oppgaven bestod av en forskningspresentasjon, en teknisk presentasjon og ulike Legorobot-oppdrag.

Lørdag 7.november var det finale – og laget tok en sterk 2.plass i teknisk, og var nominert (topp 4 av 26) i forskningsklassen og i Champion-klassen. Vi gratulerer! (09.11.2015)

 

 

 

 

 

 

 

 

FORELDREMØTE "BRUK HUE" 10.NOVEMBER

Vi inviterer til foreldremøte "Bruk hue" - en skoleturné mot nettmobbing. Møtet er lagt opp slik at dere som foreldre får nyttige tips og råd om ungdom og nettbruk. Det er gitt gode tilbakemeldinger på opplegget, mange melder at de har fått gode, praktiske tips. Møtetid kl.18-19.30, i amfiet.(29.10.2015)

 

Veilederutdanning for lærerne i universitetsskolene

UnivskoleLærerne ved Charlottenlund ungdomsskole og Charlottenlund videregående skole starter etter jul på et opplæringsløp som gjelder alle ansatte ved begge skolene. Målet er å komme i gang med skolebasert veileder- og FoU-utdanning i januar 2016. Dette er et viktig ledd i kompetansehevingen ved universitetsskolene. Planene for utarbeidelse av et studium i veiledning og FoU-arbeid på til sammen 15 studiepoeng er lagt, og det jobbes nå med hvordan dette skal gjennomføres i praksis. Se lenke til universitetsskole-prosjektet nederst på sida. (29.10.2015)

 

KONSERT MED CHARLOTTE AUDESTAD

Charlotte Audestad

 

Tirsdag 20. sept var det konsert på skolen. Det var Charlotte Audestad med musikere som gjennomførte to konserter med sine egne sanger. Konsertene ble gjennomført med humør og spilleglede. Sangene som handlet om alt fra forelskelse og kjærlighet til sorg og alvor, formidlet på poetisk og treffsikkert trøndersk,  ble godt mottatt av et lydhørt publikum. (20.10.2015)

 

 

 

 

KANTINA VÅR 

kantine 1Kantina på Charlottenlund har matservering hver dag. All mat lages fra bunnen av, elevene baker f.eks.osteloff, steker kjøttdeigen til salat. Til gryteretter bruker vi poser som basis og blander i ekstra med grønnsaker. All kjøttdeig vi bruker er av storfe. Bruker vi kjøtt, er det storfe eller lam. Vi har også glutenfrie alternativer, da må du bare varsle fra om at du ønsker det på forhånd. Vi legger ut  opplysninger om ukemeny og priser fortløpende. Klikk på kantine-lenka nederst på sida så finner du det. (17.10.2015)

 

NY RUTINE FOR SØKNAD OM ELEVPERMISJONER

Trondheim kommune har digitalisert sine tjenester. Dette innebærer blant annet at søknad om elevpermisjoner utover 3 sammenhengende dager, heretter må foregå digitalt. Permisjon inntil 3 dager kan, som før, stiles direkte til kontaktlærer.
Klikk på lenka i høyremargen til digitalt søknadsskjema. (13.10.2015)

AKTIVITETSDAG 22. SEPTEMBER

OPH_3576001

 

Årets aktivitetsdag ble arrangert tirsdag 22.sept. Alle skolens elever deltok i de forskjellige øvelsene, alt fra 60 meter til sekkeløp og pilkast. Til slutt var det den tradisjonelle stafetten med lag fra alle klasser samt lærerlag. God innsats fra alle, og seieren gikk til 10B. Bra vær gjorde sitt til at dette ble en hyggelig dag med mange blide ansikter og mye godt humør.(22.09.2015)

 

 

 

SKOGDAG I MARKA

Skogdag

Torsdag 17. sept var det skogdag for hele skolen. Klassene gikk forskjellige traseer fra skolen, og målet var Tømmerholtdammen i Estenstadmarka. Der var det bål og griller, og alle så ut til å ha en fin dag. Etter hvert kom regndråpene, men da var tida likevel inne for retrett. Ikke umulig at dette blir en årviss aktivitet. (18.09.2015)

 

 

 

VALGMØTE PÅ SKOLEN

Tirsdag 8. var det valgdebatt på skolen. 9.trinn arrangerte møtet, og politikere fra alle partier var invitert. Elever fra alle trinn var tilhørere. Riktignok møtte ikke alle inviterte politikerne, men de fire representantene til stede sørget for en frisk og engasjert debatt. Elever fra 9.klassene hadde også forberedt spørsmål til politikerne. Debatten engasjerte tydeligvis forsamlinga, og diskusjonen fortsatte mellom elevene etter møtet. (09.09.2015)

Valgmøte

 

Universitetssamarbeidet har startet! 

I dag var det offisiell åpning av universitetsskolene, et samarbeid mellom NTNU, Charlottenlund vgs og Charlottenlund ungdomsskole. På åpningen var ca 2000 elever fra de to skolene til stede, samt representanter fra fylke og kommune. Vi legger ut informasjon løpende om samarbeidet og framdrift av prosjektet. Se lenke nederst på sida. (01.09.2015)

Rådgivers info til årets 10.klassinger

Skolens plan for hvordan vi gjennomfører orienteringen om skoler og yrker for årets avgangselever foreligger nå.  Les skrivet, du finner det under "Dokumenter og skriv fra skolen" eller klikk her. Skrivet redegjør for plan, opplegg og frister  som gjelder for inneværende års 10.klassinger når det gjelder søknad til videregående skole. (20.08.2015)

Velkommen til skolestart mandag 17. august!
Cha

8.trinn møter kl. 09.00 i amfiet. 
9. og 10. trinn møter kl. 9.30 i basene sine.
For alle varer skoledagen til kl. 14.00 denne dagen.

Vel møtt til nytt skoleår!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

AVSPARK FOR UNIVERSITETSSKOLENE

Univskole1Fredag var det "kick-off" for universitetsskolene Charlottenlund uskole og vgs på NTNU. Samtlige ansatte ved skolene deltok i samlingen sammen med representanter fra kommune, fylke og universitetet. Det var en forventningsfull forsamling som nå gleder seg til å arbeide med utvikling og utforming av det som kan bli framtidas skole til beste for elever, studenter og lærere. (14.08.2015) 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Interessert i tidligere nyhetsoppslag fra skolen? Se her!

 

 

Charlottenlund ungdomsskole