høstferien

I feriene finnes det mange ulike tilbud for barn og unge i Trondheim. Her finner du mer informasjon om ferieaktiviteter som passer for deg! Siden oppdateres kontinuerlig.

AKTIVITETER I REGI AV TRONDHEIM KOMMUNE

Høstvoll
Bli med på spennende dager på Voll gård, mandag-onsdag i uke 41. Dette er et tilbud for deg i 4.-6. klasse. Påmelding via nettsidene til Opplevelsesvoll.
Les mer

Tweenies - høstferietilbud
Aktiviteter for deg i 5.-7. klasse, med utspring i Tweenies rundt omkring i byen. Ta kontakt med den enkelte klubb for nærmere informasjon.
Les mer

Ferietilbud gjennom fritidsklubbene
Klubbene i Trondheim arrangerer ulike aktiviteter for ungdom. Ta kontakt med din lokale fritidsklubb for mer informasjon. 
Les mer

Trondheim Tegnspråkklubb (TTK)
TTK arrangerer tilrettelagte tilbud for ungdom i feriene. Ta kontakt med TTK for mer informasjon. 
Les mer  

Bibliotekene i Trondheim
Hovedbiblioteket og de ulike filialene har åpent i høstferien.
Les mer

ANDRE TILBUD I HØSTFERIEN

Eksperimentklubb
Vitensenteret inviterer barn som går i 5., 6. og 7. trinn til å delta på eksperimentklubb! Klubben finner sted i høstferien (9.-13. okt.).
Les mer

Potetferie
Sverresborg folkemuseum inviterer til potetferie i høstferien. Bli med å bake potetkake, lag potettrykk eller delta i Sverresborgs o’store potetløp!
Les mer

Kunstcamp
Trondheim kunstmuseum arrangerer Kunstcamp mandag-onsdag i høstferien. Kurset er for barn som er ferdig i fjerdeklasse, og frem til de er ferdig i syvende klasse.
Les mer

Rockheim
Rockheim har høstferietilbud for barn og unge fra 10 år og oppover, 10.-15. oktober. Bli med på spennende drop-in kurs og workshops i grafitti, rap og hip hop dans! 
Les mer

Ringve
Ringve Musikkmuseum har åpent alle dager i høstferien (unntatt mandag). Her kan man lære å spille, lage egne instrumenter og gå på spennende omvisning i utstillingen.
Les mer

Trampolinecamp
Rush Trampolinepark arrangerer Trampolinecamp i høstferien for deg over 10 år. Fra 9.-13. oktober, mellom kl 09.00 og 12.00.
Les mer

Klatring
Det finnes flere steder i Trondheim hvor du kan klatre innendørs. Her er tre av dem. Trondheim klatresenter, UTE-hallen og Heimdal Klatresenter

Klatreparker
Høyt og lavt har åpnet klatrepark ved Rotvoll i Trondheim. De har åpent i høstferien. Hos Rypetoppen klatrepark kan du også kose deg i klatreløypene i høstferien. Rypetoppen ligger i Teveldalen i Meråker.

Skating
Trikkestallen er stedet å dra for innendørs skating.
Les mer

Svømming
For deg som liker å bade kan du dra i Husebybadet eller Pirbadet.

Friluftslivsaktiviteter
Her kan du finne turmål, friområder, parker og lekeplasser i Trondheim.
Les mer

Padling
Trondheim kajakk arrangerer padleturer på Nidelven. En fin aktivitet for barn/unge sammen med voksne.
Les mer

Utlånssentraler
Skal du på tur? Mangler du en sovepose? Et telt? En kano? Gratis utlån av turutstyr m.m. Sjekk hva utlånssentralene har av utstyr!
Les mer

Tidsreise Trondheim
Trondheimsbaserte Ablemagic har laget en barnevennlig app for nettbrett om byen vår. De har også laget en skattejakt-app for iPhone og Android som er gratis! 

TRD-events
På TRD-events legger flere aktører ut sine ferietilbud.
Les mer

Trondheim.no
Et nettsted med mye info om hva du kan gjøre i Trondheim.
Les mer

KONTAKT

Har du spørsmål om Trondheim kommune sine tilbud, eller ønsker du å promotere andre ferietilbud?
Ta kontakt med:
Rolf Jensen
Tlf: 95263746 
Send e-post


Kulturenheten legger til rette for alle barn og unge skal få delta i ferieaktiviteter, og kan tilby friplasser på våre arrangementer for de som har behov for det.

 

ikon kultur Kultur, kunst og fritid