Vi søker kandidater til Trondheim kommunes byggeskikkpris 2017. Meld inn din favoritt innen fristen 20. mars.

Siden 2006 har Trondheim kommune delt ut en pris til små og store byggeprosjekt. Nå har jakten startet på nye, gode kandidater.

Byggeskikkprisen for 2016 gikk til anlegget Ladekaia

Bildetekst: I fjor stakk prosjektet Ladekaia av med Trondheim kommunens pris for god byggeskikk.

Byggeskikkprisen kan gis til små eller store bygg, tiltalende byrom eller anlegg. God byggeskikk handler om å bygge med respekt og omtanke for de som skal leve i og med byggene rundt seg. Det er hverdagsarkitekturen i Trondheim som skal premieres.

Du kan lese mer om byggeskikkprisen og tidligere vinnere på trondheim2030.no.

Hvem er juryen?

I juryen sitter representanter fra Trondhjems Arkitektforening og Næringsforeningen i Trondheimsregionen sammen med to jurymedlemmer oppnevnt av formannskapet. Ordføreren (eller varaordføreren) er juryens leder.
Tips og begrunnelse til kandidat sendes på e-post til tonje.bostad@trondheim.kommune.no

Nyheter og kunngjøringer