Varaordfører Hilde Opoku inviterer til tur!

Tirsdag 13. juni kl. 18.00 inviterer varaordfører Hilde Opoku alle til å bli med på tur fra Rotoll mot Være. På turen får du informasjon om planer for sjønære områder og historikk.

Trondheimsregionens Friluftsråd har også i år utfordret ordførerne i regionen til å ta sine innbyggere med ut på tur. " Ordførerens tur" er blant annet et bidrag for å fremme friluftsliv som en helsebringende, trivselskapende og miljøvennlig fritidsaktivitet. Samt en yppelig mulighet for å bli bedre kjent i eget og andre områder i regionen.

Varaordfører Hilde Opoku inviterer i år på tur langs fjorden fra Rotvoll, Grillstad mot Være. Oppmøte og parkering ved utfartsparkeringsplassen på Rotvoll tirsdag 13. juni kl. 18.00. Avkjørsel fra rundkjøringa nedenfor Rotvoll Gård.

Det er ingen påmelding – bare møt opp! For nærmere informasjon, se www.friluftsrad.no/trondheimsregionen.
Kart over turområdet

Velkommen!