Folkehelseuka 11.-17. september 2017

Da er trekning av kurvene gjort og vi gratulerer følgende aktive Folkehelseukeaktører med en kosekurv: 
Arrangm.nr. 25 ved Trondhjem Turistforening og Anette Solli
Arrangm.nr. 51 ved Løkkan Frivilligsentral og Hilde Skaret 
Arrangm.nr. 54 ved Sjetne Barnehage og Grethe Løvdal Endresen.

Kurv kan hentes ved resepsjonen i Dronningens gt 1b, Kulturenheten (1.etg)

 

Årets Folkehelseuke har fått tittelen HJERTEROM

plakattordensjoldparken


Det er fritt frem å presentere folkehelse tilbud og arrangementer ut fra et bredt perspektiv og egne fagfelt. Vi har allikevel valgt å fokusere spesielt på følgende tema; Å forebygge ensomhet og å skape tiltak som fremmer god psykisk helse for hele befolkningen.

Vi blir stadig minnet på, at dette er utfordringer vi har å arbeide målrettet og langsiktig med, overfor alle aldersgrupper i vår befolkning. Å aktivt bidra for å forebygge ensomhet, isolasjon og å styrke fokus på inkludering,  er grunnleggende viktige samfunnsoppgaver.

Under tittelen HJERTEROM arbeides det for å legge til rette for lokale arrangementer i flere bydeler i løpet av Folkehelseuka.

I Tordenskjoldparken blir det familiedag lørdag den 16.september. Her vil vi ha  kulturaktiviteter, stands, musikk og overraskelser. Se plakat her

Vi kommer til å invitere noens av byens barnehager til å pynte opp både i bydelene og rundt Tordenskjoldparken med barnas egenproduserte hjerter. Vi planlegger en høytidelig overrekkelse av hjerter ved Tordenskjoldparken, fredag samme uke.

Ved Kultursenteret ISAK vil vi gjennom uka ha tema om psykisk helse og ungdom, Det blir debatter og foredrag.

Ta gjerne kontakt om det er spørsmål vedrørende Folkehelseuka 2017, eller om dere trenger bistand i forbindelse med planlegging eller gjennomføring av arrangementer.


For Folkehelseuka
Anniken Glein

Koordinator Folkehelseuka
Trondheim kommune
mobil 911 12 445

 

 

For å prøve å stimulere til enda mer aktivitet vil vi legge ut ulike tilbud og verktøy som kan benyttes av aktørene:

Logo Folkehelseuka:
Alle som ønsker å delta i denne uka med et folkehelsetema, kan fritt bruke logoene til Folkehelseuka. Last ned

Folkehelseuka her
Hjerterom her

Program og arrangement på facebook:
Vi inviterer også studentorganisasjoner, humanitære organisasjoner, innvandrerorganisasjoner, frivilligsentraler, bydeler og borettslag med flere til å delta med aktiviteter i Folkehelseuka:

Dere finner en link til arrangements registrering i høyremenyen på denne siden. Vi håper at alle vil registrere sine tiltak og arrangementer fortløpende. De vil bli lagt til i programmet fortløpende. Hvis dere ønsker at arrangementet deres skal komme med på folkehelseukas facebooksider er det bare å sende oss en lenke til arrangementet på facebook.

Hjerter fra barnehagene i byen:
Barn i barnehager inviteres derfor til å lage hjerter vi kan smykke arrangementene med. Det blir overrekkelser av hjerter fra den enkelte barnehage som deltar i uke 36, og en liten overraskelse til de små kunstnerne.Ta kontakt med koordinator for Folkehelseuka på mail om din barnehage har lyst til å bidra

Kurv i premie ved registrering av arrangement:
Det skal lønne seg å delta på å gjøre en registrering. Derfor har vi anskaffet tre kurver. De er foreløpig tomme, men de skal fylles med mye godt. Det lover vi. Så trekker vi ut tre registrerte aktiviteter som hver vil få en kurv med lekre småting til felles glede og oppmuntring.

facebook

Folkehelseuka