Praktiske opplysninger

Praktiske opplysninger

Vi har fire hovedmåltider, supplert med mellommåltid etter behov. 

Kl. 09:00- 09:30 Frokost

Kl. 12:00 Lunsj

Kl. 15:00 Middag

Kl. 19:00 Kveldsmat

Kl. 21:00 Tilbud om mellommåltid

Vi får maten fra produsjonkjøkkene. Du kan lese om det her:

http://www.trondheim.kommune.no/produksjonskjokken/

Klær: Vi har eget vaskerom på huset, og vi vasker klærne dine om du ønsker det. De må da merkes godt. Det er praktisk for oss om du tar med hverdagstøy som tåler vask. Det kan forekomme at plagg kommer bort eller blir vasket feil.

Verdisaker: Vi anbefaler å ta med minst mulig verdisaker. Charlottenlund HVS tar ikke ansvar for dette. 

Adgang: Benytt hovedinngangen ved ekspedisjonen. Døren er åpen kl. 07- 15:30 mandag til fredag og i helgene er de låst hele døgnet. Bruk porttelefon på venstre side ved hovedinngangen den vil til enhver tid være betjent.

Besøk: Pårørende er velkommen på besøk når de måtte ønske det. Vi har ingen besøkstid.  Gi beskjed til personalet når du drar fra sykehjemmet med pårørende. Vi vil kunne være behjelpelig med eventuell praktisk hjelp.

Rydding: Når beboere ved helse og velferdssenter flytter eller går bort, er det viktig at pårørende eller andre som kan bistå, bidrar til at den flytter/ avdødes rom blir ryddet for personlige eiendeler. Av erfaring vet vi at dette kan være følelsesmessig belastende, og personalet ved sykehjemmet vil selvsagt i så stor utstrekning som mulig bistå til rydding kan skje så skånsomt som mulig.

Sist oppdatert: 17.09.2020

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward