Hjem Strindheim barnehagerValentinlyst barnehage

Valentinlyst barnehage

Kontakt Valentinlyst barnehage

Se kart

Organisering

Velkommen til oss

Strindheim barnehager består av Bromstad og Valentinlyst barnehage og ligger sentralt på hver sin side av Valentinlystsenteret. Barnehagene har felles administrasjon og felles faglig samarbeid.

Begge barnehagene har avdelingsinndeling og består av 4 avdelinger. To småbarnsavdelinger for barn i alderen 1-3 år, gruppestørrelse på 10 - 11 barn. To storbarnsavdelinger for barn i alderen 2-6 år, gruppestørrelse på 15 - 19 barn.

Valentinlyst

Barnehagen ligger skjermet til og har et allsidig uteareal. Uteområdet har trær og bærbusker som skjermer og gir gode muligheter for allsidig lek. Vi har sykkelsti rundt barnehagen, kupert terreng, åker, kjøkkenhage og bålplass. Plattingen blir sommerstid brukt til sykling og opptredener. Vinterstid blir den ofte islagt til skøytebane når forholdene ligger til rette for det. Området er oversiktlig og gir barna muligheter til allsidig fysisk aktivitet. Nærområdene er naturlige ukentlige turmål.

Årsplan

Årsplan 2019 - 2022.pdf

Åpningstid

Strindheim barnehager er åpen fra kl. 07.15 - 16.30. 

Feriestenging

Barnehagen er åpen virkedagene i jul og påske. Vi holder stengt julaften, nyttårsaften, og onsdag før skjærtorsdag. 

Sommerstengt i to uker i fellesferien: uke 28 og 29 i 2020 og 2022. Barnehagen følger samme feriestengning som SFO, som er satt til disse to ukene.

Mattilbud og kostpenger

Vi har kjøkkenassistent som lager varm lunsj tre dager i uka. De øvrige to dagene er det smøremåltid. Vi vektlegger et sunt og riktig sammensatt kosthold, jf. Helsedirektoratet. Kostpenger er kr 420 pr mnd som inkluderer melk, frukt, to smøremåltid og tre varmmåltid, samt lønn til kjøkkenassistent. 

Frokost: Barna har med egen matpakke. Melk og vann serveres til. Mulighet for å servere havregrøt de dagene vi ikke har varm lunsj.

Lunch: Det serveres varm mat tre dager i uka. Det varieres mellom ulike retter, med vekt på gode råvarer og mye grønnsaker.

Ettermiddagsmat: Frukt, grønnsaker, matpakken, melk og vann.

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Valentinlyst barnehage, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Kontaktinfo avdelinger:

Rosmarin, 1 - 3 år: 975 74 233

Kjørvel, 1 - 3 år: 977 58 162

Timian, 2 - 5 år: 976 24 693

Kardemomme, 2 - 5 år: 976 98 386

Sist oppdatert: 13.02.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)


Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI004