Hjem Fagenhet for oppvekst og utdanning

Fagenhet for oppvekst og utdanning

Kontakt Fagenhet for oppvekst og utdanning

Se kart

Du finner oss i 3.etg i Fylkeshuset i Erling Skakkes gate 14 (Bytorget).

Vi betjener byens befolkning og er også en intern tjeneste som gir bistand til Rådmannen og enheter i kommunen.

Informasjon om barnehageopptak, priser, faktura og moderasjon

Besøk som gjelder opptak og betaling

Fagenhet for oppvekst og utdanning tar dessverre ikke imot publikumsbesøk som et tiltak for å hindre smittespredning av koronavirus. Vi ber publikum ta kontakt per telefon, eller digitalt per e-post eller på våre facebooksider.

På grunn av ferieavvikling tar vi ikke imot telefonhenvendelser i ukene 29 og 30.

Telefonnummer  for henvendelser om barnehageplass og betaling barnehage og SFO er 979 96 100 (betjenes kl. 9.00 -11.30).

Det er nå mulig for publikum å ta ut ligningsoppgave selv via Altinn.

Spør oss om barnehager på facebook

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Fagenhet for oppvekst og utdanning, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Sist oppdatert: 16.09.2020