Visuell kunst

Åpning av utstillingen

Søk plass på visuell kunst

Alder: 7 - 20 år

Fagplan

Du får opplæring innen et vidt spekter visuelle uttrykksformer som tegning, maleri, skulptur, grafikk, animasjon, foto, mm. Vi legger vekt på at du i møte med lærere og medelever skal få utvikle og få tillit til egen skaperevne. Vi jobber i prosess og langsiktig der blant annet tegning ofte inngår som grunnlag for arbeid med andre uttrykksformer.

Undervisningen er en gang i uka, og foregår i grupper fordelt etter alder og nivå, og med ca. 7 – 10 elever i hver gruppe.
Merk gjerne i søknaden om eleven har tidligere kunsterfaring eller andre ting lærer bør kjenne til.

Vi gir ikke kurs men jobber i prosess og langsiktig der blant annet tegning ofte inngår som grunnlag for arbeid med andre uttrykksformer.

Lærere 

Disse kulturskolelærere underviser innen visuell kunst skoleåret 2018/19:
Kari Elise Mobeck, Rune Folgerø, Peter Sutton, Elisabet Alsos Strand, Ann Hege Sæther, Cathrine Høstmark og Ann Lundstrøm.

Gruppeinndeling

Nybegynner barn
Nybegynner ungdom
Viderekommende barn
Viderekommende ungdom
 

I løpet av en to-årsperiode vil elever innen visuell kunst  møte et vidt spekter av kunstneriske uttrykksformer. Gjennom veiledning, dialog og faglige rammer skal de bli i stand til å ta selvstendige valg og oppleve mestring. Elevene får godt utstyr og veiledning av lærere som har profesjonell utdanning i faget.

Undervisningssteder

Bispehaugen skole, Byåsen skole, Gregus gate 7 ( Lademoen ) Huseby barneskole og Nardo skole

Timeplan:

Byåsen skole F-bygget:
Mandager, tirsdager, onsdager og torsdager

Gregus gate 7 (på Lademoen)
Mandager, tirsdager, onsdager og torsdager

Bispehaugen skole
Mandager

Huseby barneskole
Mandager

Nardo skole
Onsdager

For mer detaljert timeplan, vennligst ta kontakt 
kristina.karlsen@ou.trondheim.kommune.no

 

Visuell kunst fordypning

Vi gir også skoleåret 2018/19 et fordypningstilbud til elever fra 13 - 20 år som har spesiell interesse og forutsetning for faget. Dette gis til 10 elever på lørdager. Opptak blir foretatt på grunnlag av opptaksprøve hvis det er flere en 10 som søker. Her kan du lese mer om tilbudet

Utstilling

Hvert år arrangerer vi en stor felles sommerutstilling der alle våre elever deltar med ett eller flere elevarbeid hver. De siste årene har sommerutstillingene blitt arrangert i juni i Galleri KIT, i Kunstakademiets flotte visningsrom i Innherredsveien. Våre utstillinger er virkelig verd et besøk!

Vi tar inn elever fortløpende der det finnes ledige plasser. Send oss gjerne en søknad!

Åpning av utstillingenÅpning av utstillingenÅpning av utstillingenÅpning av utstillingenÅpning av utstillingenÅpning av utstillingenÅpning av utstillingenÅpning av utstillingenÅpning av utstillingenÅpning av utstillingenÅpning av utstillingen

Sist oppdatert: 04.01.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?