Hjem Trondheim byarkivBestill eiendomsinformasjon

Bestill eiendomsinformasjon

Trondheim byarkiv håndterer flere typer eiendomsinformasjon behandlet av kommunens enheter. Dette materialet inkluderer dokumentasjon for byggesaker, seksjonering, målebrev, statiske beregninger, og vann- og avløpsnett. 

Bestill digitalisert eiendomsmateriale

For bestilling av digitalkopier av byggesaksddokumenter, vennligst bruk skjemaet under og vil vil sende deg dokumentene til epost. Oppgi adressen det gjelder, og om du ønsker kun tegninger eller komplette byggesøknader.

Skjema for bestilling av digitaliserte byggesaker

Forespørsler om digitaliserte byggesaker blir behandlet fortløpende, og blir vanligvis sendt innenfor en uke.

For digitalkopier av andre typer eiendomsinformasjon, som reguleringsplaner, vann- og avløp og statiske beregninger kan du sende oss en 

Bestill eiendomsinformasjon for bruk i lesesalen

Historisk eiendomsinformasjon er bevart i arkivet på Dora, og kan bestilles for bruk i Arkivsenterets lesesal. Du vil få de bestilte dokumentene utlevert ved ankomst  og kan studere dem i lesesalen vår. Vi tar kopi av utvalgte dokumenter for deg.

Fra og med 2011 begynte Byggesakskontoret med fullelektronisk saksbehandling. For byggesaker nyere enn 2011 finnes dokumenter ikke tilgjengelige i lesesalen, men kan bestilles digitalt.

Skjema for bestilling av byggesaker til lesesalen

Lesesalen er åpen hver ukedag 09-1500, og materiale må hentes før 1430.

Sist oppdatert: 06.12.2018

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?