Nytt om ladestasjoner

I løpet av sommeren skifter Trondheim parkering ut Recharge AS (tidligere Fortum) med ny leverandør av ladestasjoner.

Trondheim parkering har inngått driftsavtale med Otera Traftec AS som samarbeider med E.On Drive for levering av ladestasjoner.

Otera Traftec vil i løpet av sommeren overføre drift av eksisterende ladere til sitt system, noe som kan føre til at enkelte ladestasjoner har kort nedetid.

Endring av driftsavtale kan medføre bruk av nye betalingsløsninger for deg som lader bilen.

Informasjon om betalingsløsninger oppgis på selve laderen men du kan allerede nå forberede deg på hvordan du vil betale.

For ladekunder er det enklest å registrere seg som kunde hos E.ON Drive.

register.eondrive.no/register

Etter registrering kan du laste ned gratis app E.ON Drive som en registrert kunde. Appen viser hele E.ONs samt partnerens ladenettverk, og lading kan enkelt startes og avsluttes direkte i appen. Du kan se statusen til ladere (gratis / opptatt) i sanntid. Appen kan også lastes ned og benyttes uten å opprette profil for engangsbetaling med kredittkort.

E.ON-RFID-kort kan brukes til å starte og avslutte ladingen ved å lese kortet mot RFID-leseren direkte på laderen. Kortet og appen er knyttet til samme konto, og betalingen gjøres på samme måte via kundens registrerte betaling / kredittkort. Brikken kan bestilles samtidig som du registrerer deg som kunde.

Fant du det du lette etter?