Smarte sykkelstativ i sykkelhotellet

De totalt 30 sykkelstativene er montert helt nederst i Leütenhaven sykkelhotell. Stativene er boltet fast i bakken og kommer med kraftige stålarmer som låser fast rammen til sykkelen. Stativene er designet for å kunne tilpasse seg et bredt spekter av ulike sykkelmodeller, inkludert standard sykler, sykler med vogn, trehjulinger, tandemsykler, longtailsykler, tohjuls lastesykler, og trehjuls lastesykler.

De smarte sykkelstativene kan brukes på to måter. Den enkleste måten å låse sykkelstativet på, har du sannsynligvis allerede klar til bruk i lommen. Slik låser du sykkelen fast i stativet:

  • Kort eller brikke med RFID/NFC. Omtrent alle kort som kan «tæppes» har dette. Slik som for eksempel adgangskort/brikker, bankkort og reisekort. Du trenger ikke å installere eller registrere noe på forhånd, bare tæpp kortet når du er klar til å låse sykkelen. Plassér sykkelen langs stativet, tæpp ditt kort/brikke, og smekk bøylen i lås.

  • Eller last ned og bruk Bikeep-appen (Play store og App store). Dette vil også kunne gi deg en oversikt over hvor du finner stativene andre steder i landet, ledige stativer og mulighet til å reservere parkeringsplass opptil en time i forkant.

For mer informasjon, se sak på miljopakken.no

Fant du det du lette etter?