Hjem NyheterFellesnemndas siste møte

Fellesnemndas siste møte

- Takk for et godt samarbeid, sa både Klæbu-ordfører Kirsti Tømmervold og Trondheim-ordfører Rita Ottervik under fellesnemndas siste møte før kommunesammenslåingen.

Nye Trondheim kommune nærmer seg raskt. Tirsdag 15. oktober avsluttet politikerne i fellesnemnda sitt formelle arbeid med å samordne og forberede sammenslåingen. De to kommunene oppløses og danner ny felles kommune 1. januar 2020. Fellesnemnda, som består av representanter fra Klæbus kommunestyre og Trondheims bystyre, har hatt jevnlige møter siden februar 2017.

- Tida har gått veldig fort. Vi har hatt våre diskusjoner, og de har vært viktige. Vi har ikke vært enige i alt, men det som skal skje er til det beste for våre innbyggere, fremholdt Kirsti Tømmervold da det siste møtet ble avrundet.

Saker som ble behandlet på det historiske møtet var blant annet ny komitestruktur, og fritak fra folkevalgte verv. Politikerne fikk også en orientering om status i de to prosjektene Tiller-Vassfjellet (skiløype) og Nidelvstien (tursti).

Her finner du saker og vedtak fra det siste fellesnemndmøtet.

Publisert: 15.10.2019

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)

IsDev: False
            IsProd: True