Hjem NyheterNye Trondheim kommune velger Trondheim kommunale pensjonskasse

Nye Trondheim kommune velger Trondheim kommunale pensjonskasse

Trondheim kommunale pensjonskasse (TKP) vil være leverandør av tjenestepensjon for ansatte og pensjonister i nye Trondheim kommune.

Fellesnemnda vedtok tirsdag å samordne tjenestepensjonsordningen når Klæbu og Trondheim blir én kommune fra 1. januar 2020. Dette innebærer at ansatte og pensjonister i Klæbu kommune overføres TKP. Endringene omfatter ikke sykepleiere og leger som er medlem av Kommunal Landspensjonskasse (KLP) eller lærere som er medlem av Statens pensjonskasse.

Ansatte og pensjonister i Klæbu kommune har hatt sin tjenestepensjonsordning gjennom KLP. Rådmannen i Trondheims vurdering var at en overføring til TKP vil være det beste alternativet for nye Trondheim kommune.

Alle saker i fellesnemnda tirsdag 27. august

Publisert: 27.08.2019

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)

IsDev: False