Hjem NyheterPå god vei mot nye adresser

På god vei mot nye adresser

Snart får du vite om du har samme adresse fra 1. januar 2020, eller om du må sende adresseendringskort til venner og kjente.

Nå har nemlig Fellesnemnda for Klæbu og Trondheim bestemt hvilke veier som skal få nytt navn i de to kommunene. 14 par veier med samme eller nesten identiske navn er blitt vurdert.

I Klæbu “overlever” veinavnene Daltunet, Pilvegen, Prestegårdsvegen, Sentervegen, Nordsetvegen og Vinterlebakken, mens Fergemannsvegen, Gammelvegen, Holtvegen, Rønningsvegen, Røsslyngvegen, Smedbakken og Åsvegen vil få nye navn.

I Trondheim opprettholdes Ferjemannsveien, Gammelvegen, Holtvegen, Rønningsvegen, Røsslyngvegen, Smedbakken, Åsvegen og Nordslettvegen, mens de som bor i Bostadvegen, Dalatunet, Pilvegen, Prestegårdsvegen, Sentervegen og Vinterledbakken, vil få nye adresser.

Ei arbeidsgruppe bestående av saksbehandlere fra begge kommuner har nå gjort sine vurderinger ut fra kriterier vedtatt av fellesnemnda. Både navnekomiteer i Klæbu og Trondheim og Byhistoriekomiteen i Trondheim har kommet med innspill i saken.

Fellesnemnda lar det være opp til de to kommunene å jobbe videre med nye navn til veiene som opphører.

Publisert: 20.11.2018

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)

IsDev: False
            IsProd: True