TTK er et tilbud for tunghørte og døve ungdommer fra 15-22 år. TTK er også et fritidstilbud for de som kan tegnspråk eller ønsker å lære seg det.
Forskjellen på TTK og andre fritidsklubber i Trondheim er veldig liten, men vi skiller oss litt ut ved at vi hovedsakelig bruker tegnspråk. Her er alle som kan tegnspråk eller ønsker å lære seg tegnspråk velkommen.

Hva gjør vi på TTK?

Vi har åpen klubb hver torsdag i skoleåret, fra kl. 18.00 til 22.00. Vi holder til i lokalene hos Enter Kulturhus for barn og unge. Besøksadresse: Østre Rosten 39.  Her er det kule lokaler med biljard, bordtennis, diskotek, spillrom (storskjerm med wii, x-box, PS3 og heftig hjemmekinoanlegg), datamaskiner, musikkstudio, innendørs skaterampe og hobbyrom. Noen ganger lager vi mat sammen.

Bare kom og sjekk det ut. Stemingen er avslappa; man gjør det man vil og når man vil.

Utenom klubbkveldene har vi høst,- vinter,- og sommerferietiltak. Det er forskjellig hver gang hva vi gjør, alt fra klatring til fotballkamp på Lerkendal, svømming i Pirbadet, gokart etc. Like etter skoleslutt om sommeren har vi de tre siste årene hatt en uke sommerleir med TTK, som er kjempegøy!

Hvem har ansvaret for TTK?

Trondheim kommune ved Kulturenheten, Tilrettelagt fritid har ansvaret for fritidstilbudet TTK. Det er to voksne og tegnspråklige ledere som jobber der:  Marita Løkken (Prosjektleder) og Tarjei Roald Bern (assistent).

ikon kultur Kultur, kunst og fritid